OTP Junior vagy Erste diákszámla?
Most leszek elsőéves egyetemen és ezt a kettő ajánlatot kaptam, végül is mind a kettő jónak tűnik és elvileg mondhatni ingyenes mindkettő.
Kivétel , hogy az Ersténél van nyereményjáték, de más különbséget nem látok..
Valaki aki most igényli, esetleg aki többet tud ezekről tudna segíteni?
Köszönöm!
A Dzsunior számlával az a baj, hogy mocsok drága az Erstéhez képest.
Az Erstének is rengeteg ATM-je van.
Például az egyetememen a BTK épületben van Erste automata, a mellette lévő könyvtár épületben meg OTP. Szóval tök mindegy. De nem is magamnak csépelem a szavakat. Nem tudom ki hol lakik, de itt össze lehet hasonlítani, hogy adott területen belül van-e elég automata az illető számára.
Bankfiók: Minden városban van OTP és Erste is. Az átlag fiatal pedig kevesebbet jár oda nagyságrendekkel, mint egy idősebb.
És a legfontosabbat a végére hagytam. A költségek. Nem is rizsáznék arról, hogy melyik olcsóbb vagy drágább, ugyanis a következő képen össze van hasonlítva az összes nagy bank diákszámlája.
Az OTP-t és az Erstét összehasonlítva jól látszik, hogy az Erste sokkal kedvezőbb, de összességében is, most éppen az Erstének van a legolcsóbb diákszámlája.
Ha azért kell, mert a kevéske ösztöndíj, és a diákmunkát oda utalják, akkor Erste. Ha gazdag vagy, akkor OTP. ATM-ben nem igen van különbség, egy nem pontos példával OTP minden sarkon, Erste pedig minden "másfeledik" sarkon van, de általában az összes bank ATM együtt jár. Én szeretem az Erste-t. :)
Ha gyakran utalsz, Erste olcsóbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!