Ha a folyószámlámon van lekötve egy kerekebb összeg és aug.5-én jár le, engem érint az új adó és kell nyitnom TBSZ-t, vagy csak annak kell, aki aug.1-től köti le a pénzét?
Figyelt kérdés
1 évre volt lekötve, még 8 %ra, tehát elég nagy kamatveszteség lenne, ha levonnák a 16 %os új adót.2013. júl. 27. 21:19
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
Megreklamáltam a banknál és "jééé, sajnos ők tévedtek, nem sikerült egész pontosan a rendszer átállítása és valőszínóleg kártalanítani fognak"...
Valószínűleg???? A K anyjukat! Ilyen ma Mo-n simán előfordulhat??? És aki mondjuk nem telefonál, mert nem veszi észre???
2013. aug. 5. 13:35
12/12 anonim válasza:
Nagyon szívesen egyébként pénzügyi végzettségű vagyok. Ne hagyd magadat, ezért jobb ha mindig személyesen intézi a pénzügyeit az ember mert olyankor azonnal meg lehet kérdezni amit nem ért. Egyébként elég igazságtalan húzás volt h levonták a teljes kamatjövedelemből a 6 % ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!