Amazonról való rendelés megszakítása után az összeg zárolva maradt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ne nevessetek ki, nagyon nem vagyok még jártas ilyen ügyekben. Megkérdeztem az Amazonos ügyfélszolgálatot, azt mondták mivel a rendelés sikeresen megszakadt az összeg csak zárolva lett. Viszont nem tudom használni, ezt a zárolást hogy lehet feloldani?2013. júl. 10. 03:34
1/3 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, előbb utóbb magától feloldódik. Netbankban általában azt is meg lehet nézni, hogy mikor.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. júl. 10. 13:29
3/3 anonim válasza:
Szívesen!
Mondjuk ha pénz hiányban vagy és nagyon kéne az az összeg az szívás, de nem nagyon tudsz mit csinálni. Előbb-utóbb feloldják az ilyesmit, addig azt a pénzt nem tudod használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!