Vehetek-e fel hitelt 21 évesen, állandó jövedelemmel?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok állandó jövedelemmel, 1 háztartásban élek szüleimmel így az egy háztartásban megkeresett havi bér összesen 240e ft (plusz juttatások). szabad felhasználású hitelt szeretnék végszükség esetén ingatlan fedezettel! egyetlen kiadásom a előfizetéses telefonom semmi más! most vettek fel határozatlan idejű szerződéssel a munkahelyemre 3 hónap után. hitelösszeget pontosan nem tudok de autóvásárlásra mindenképpen 400e ft ot szeretnék felvenni maximum! van-e rá mód és lehetőség így ezekkel az adatokat ismervén h kapjak bármelyik banknál hitelt akár többet is mint 400e ft!? ha igen esetlegesen hol ha nem miért nem? nem pontos leírást kérek hitelkonstrukciókról! utána néztem interneten pár bank hitellehetőségeinek de pl. az erste banknál be kell tölteni a 23.-ik életévemet tehát ott ez nem lehetséges bár a cégem ezzel a bankal van kapcsolatban és én is ő náluk vagyok és az ügyintéző mikor felhoztam a hitelvállalás lehetőségét nem mondta h nem lehetséges csak a szerződés fajtájára mint h határozott vagy határozatlan-e, tért ki h az utóbbinak kell lenni h hitelt vehessek fel! tehát? mik a lehetőségeim?2013. júl. 26. 22:35
11/11 A kérdező kommentje:
be segítek! de! nem lehetek mindig itthon és ha az a bizonyos hitel amiről beszéltem úgy fog változni továbbra is ahogy eddig akkor 10 éve belül nem jutok el itthonról! ennyi a lényeg egy kedvezőtlen hitelt vagyis több kedvezőtlent kiváltani egy kedvezőbbre. részletfizetés szempontjából! sajnos autóra rászorulunk ez ellen tenni nem tudunk!
2013. júl. 29. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!