Vehetek-e fel hitelt 21 évesen, állandó jövedelemmel?
Szerintem 3 hónap munka után nem sok esélyed van. Minimum fél de inkább egy éves munkaviszony kellene.
2013. júl. 26. 22:52
Ha nem nagyon nagyon fontos most az a kocsi (mert munkába járáshoz sürgősen kell), akkor ne menj bele!
A 240 ezer az 3 ember bevétele, ugye? Azért az nem sok.... A te kiadásod lehet, hogy egy számla, de a 240 ezerből sok minden másra is kell... Tehát ne a teljes bevételt hasonlítsd a te egyetlen kiadásodhoz.
2013. júl. 26. 22:53
Ne vegyél fel hitelt. Inkább havi szinten tedd félre azt az összeget. Pl 40-ezret és 10 hónap alatt ott van a 400 ezer a kocsira. Legyél türelmes egy kicsit. Már én is megbántam, hogy hitelt vettem fel.
2013. júl. 26. 22:56
21 éves fiatalnak 3 hónap munkaviszonyra egyik magyar bank sem fog hitelt adni, maximum a provident 70%-os THM-re...
2013. júl. 26. 23:15
5/11 A kérdező kommentje:
Tudjátok az a baj h nem csak kocsit szeretnék venni ami igenis fontos volna munkába járáshoz főleg télen, hanem az is h egy igencsak fojtogató hitelkonstrukcióból segítsek a szüleimnek kikeveredni! a lényeg h félretenni sajnos nem lehetséges. így ebben a helyzetben! ha abban a helyzetben lennénk amire én gondoltam akkor meglehetne oldani! nem a türelemmel van a baj! hanem h fogy az idő...
Hitellel fizetni a hitelt? Ennyi erővel nem lenne 1erűbb a vonattal megütköznöd?
Hitellel terhelt házra nem adnak újabb hitelt. Szüleid bárlistások? Te meg ezek szerint szeretnél bárlistás lenni?
2013. júl. 27. 19:57
7/11 A kérdező kommentje:
erre gondoltam h nem fogjátok átlátni hiányos ismeretekkel! büntetnek folyamatosan a visszafizetendő hitelünk összege nő egyre jobban és a törlesztő összeg is nő is ennek úgy lehet véget vetni ha kipengetjük! és akkor mivel házbővítésen estünk át tehát hitelek voltak vannak a nyakunkon bár már nem sok volna hátra! a lényeg havi 140e ft-nyi hitelt kell kifizetni és akkor vállalom/lunk plusz 2-3 év hitel fizetést és akkor marad 1 hónapra közel 50-60 ezer ft plusszba minth ismét megbüntessenek ha akár 1-2 hónap megint elmarad mert beüt a szar! tehát még így sem tudtok mindent de a kérdésemtől viszont kicsit eltértünk! tehát ésszerűtlennek hangzik? nem az csak nem tudtok mindent de a kérdésemre h válaszolni bírjatok nem is kell! a kérdésem bővítésére még annyit! ha más nem lehetséges és mivel ingatlan fedezettel nem rendelkezem ami a nevemen van, úgy kocsit tudok-e vásárolni személyautó kölcsönnel?
Ha ilyen gáz van, akkor beleugrani egy újabb hitelbe autó miatt egyenesen öngyilkosság.
Van bank, amelyiknél van lehetőség adósságrendező hitelre, nézz utána ennek.
De ha ennyi a bevételetek, van még hitel amit így is nehéz fizetni, akkor tuti nem kapsz újat...
Tudom, hogy nehéz, de nagyon gondold át, a hitel hitellel kiváltása nem mindig jó ötlet.
2013. júl. 28. 16:10
"egyetlen kiadásom a előfizetéses telefonom semmi más!"
Segíts be akkor a részlet fizetésbe!
2013. júl. 28. 17:12
Én nem rizikóznék egy újabb hitellel. Inkább ne legyen akkor autóm de segítenék a szüleimnek, hogy a házat ne vegyék el e fejünk fölül.
2013. júl. 29. 08:05
Kapcsolódó kérdések: