Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP botrány. Tök vagyok a...

OTP botrány. Tök vagyok a pénzügyekhez. Kiszálljak és nyissak máshol folyószámlát? Felteszem, ha az OTP befuccsol, az államnak szavatolnia kell a betéteket, vagyis mindenkinek ki kell fizetni azt a pénzt, amit a bankban tartott.

Figyelt kérdés

Csakhogy láttunk már olyat, hogy nem fizette ki a bank (igaz, nem Magyarországon volt), ill. olyat, hogy mindenki csak egy minimális összeget kapott.

Nevetségesen kevés pénzem van bent, de nekem a számlákra baromi jól jön.

Ti mit tennétek a helyemben?

Előre is köszönöm a válaszaitokat!

2013. júl. 20. 12:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jo kis 550 millardos MOL pakett mara jo ha er 300milliardot... koszonjuk Viki, hogy az allitolgossan eltozsdezett magannyugdijpenztar penzekre vigyaztok... 1-2 penztart leszamitva a tobbinel kamatozott vagy jelentossen gyarapodott nalatok csak uszik a love.... de sebaj mert ez nemzeti erdek!!
2013. júl. 21. 09:36
 12/16 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!

5-nek külön is!

Pontok mennek!

2013. júl. 22. 09:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Most már én is parázok, nekem is az OTP-nél van a bankszámlám, ma is olvasom, hogy Csányi megint részvényt adott el és zuhan részvény, mi vna ha becsődől az OTP? Nem kellene mégis bnkot váltanunk?
2013. júl. 22. 14:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem csődöl be az OTP - csak Csányin kívül mindenki 40%-ot fog bukni a pénzén, aki részvényes (többek között ugye a Magyar állam is!). Ez van.
2013. júl. 22. 15:08
 15/16 anonim ***** válasza:
És ennek mi értelme, mire jó nekik?
2013. júl. 22. 15:44
 16/16 anonim ***** válasza:

OFF:

Vajon meddig fognak csökkenni a részvények? Megvárják amíg lemegy 1000 forintra aztán valami külföldi felvásárolja őket?

Nagyon ügyes.

2013. júl. 24. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!