Ebayen hogy lehet vásárolni? Idáig csak vaterán vásároltam, adtam el.
Sziasztok!
Ebayről szeretnék venni ezt-azt. Hogy fogjak neki?
Kell paypal regisztráció?
Az OTP-s net számlacsomag nem jó? Ott már van egy virtuális számla.
Szóval hogy kéne?
Köszi
Kell Paypal. Azzal tudsz majd fizetni az Ebayes vásárlásoknál.
Paypalhoz hasznos a bankkártya, de banki átutalással is fel lehet tölteni.
A rendszer amúgy ugyanaz nagyjából, mint a vateránál, csak kevésbé van szükség a kommunikációra, mivel kifizeted Paypallal, aztán már küldi is a regisztrált címre.
Tehát akkor a számlámról utalhatok a paypalra ugye? Gondolom így biztonságosabb, azért találták ki a paypalt.
Szóval akkor oda is be kell regisztrálni, ott látni fogom az egyenleget, hogy mennyit utaltam rá? Lesz annak is egy számlaszáma?
Bocsi a buta kérdésekért, de nekem ez nagyon új, idáig csak a vatárán vásároltam, utalgattam a vásárlásokat, nem volt gond.
kezelési ktg vagy bármi egyéb, számlavezetési ktg van?
Vagy full ingyenes???
Igen, illetve egy Unicredites számlára kell utalnod és megadni a megfelelő közleményt, mert ezzel azonosítanak téged és aztán ők jóváírják. (Top up-nál ott vannak az utalási adatok)
Másik megoldás, hogy bankkártyát csatolsz hozzá, és akkor nem kell feltölteni, hanem a vásárlásoknál mindig közvetlenül a számláról vonja le az összeget.
Ha csak vásárolsz vele, akkor ingyenes.
Viszont ha te kapsz rá pénzt másik Paypalről (pl. eladsz Ebayen) azért már fizetni kell.
Akkor inkább utalgatok, ne vonogassanak semmit :)
Amúgy kb 1-2 ezer ft-os tétel lenne.
Amit látok az ebayen árat ft-ban az lesz a végösszeg.
Ebay.hu-n nézegetem, ott ft-ban írja, szállítás ingyenes.
Szóval amit látok összeget, annyiba kerül tényleg a termék? Ha 1500ft akkor annyi? Nem lesz más ktg? A szállítást ingyenesnek írja.
Hány %-ostól érdemes vásárolni? 99-en felül már jó? Kb 99,2-től nézegettem.
termék ára+postát kell fizetni.
Ha free shipping-et ír, akkor ingyenes. De ellenőrizd, hogy szállít-e Magyarországra az eladó, és hogy Magyarországra is érvényes-e az ingyen posta. Mert van olyan, hogy a free shipping pl. csak az USA-ban érvényes, és azon kívül sokba kerül.
22 euróig nincs se áfa, se vám.
Európai unión belül egyáltalán nincs vám.
Beregisztráltam az ebayre és a paypalra is, viszont utaltam a paypalra pénzt és mennyi idő múlva kéne megjelennie?
Top up instantlyra kattintottam és mindent úgy csiáltam ahogy írják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!