Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Kit vert át Suki Tibor Benjámin?

Kit vert át Suki Tibor Benjámin?

Figyelt kérdés

Engem sikerült átvernie ennek a csalónak. Aztán utánakerestem és kiderült róla egy két dolog.

[link]

A feljelentése már folyamatban van. DE mivel ő több 100 embert is átvert már, ezért fogjunk össze ellene és juttasuk rács mögé. Akit már átvert vagy aki már fel is jelentette kérem vegye fel velem a kapcsolatot e-mail-ben, amit privátban kérhet el. Minél többen jelentjük fel, annál nagyobb a siker!

2013. júl. 18. 11:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Nevéből is látszik, hogy cigány... no komment
2013. júl. 18. 12:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Üdv.

Tisztelt ,,Áldozat".

Én is estem már sajnos áldozatul,az nagyon profi volt.Elvileg mégszemélyes átvét is opció volt,sőt újabbnál újabb képeket töltött fel ,még is ,,kamu" volt.

Én abból élek meg ,hogy az internet veszélyeit ismerem.

Én segítek önnek/önöknek megtalálni ,lebuktatni,illetve. rács mögé juttatni ezen ember,ingyen ,bérmentve.

Az eszközeim ,módszereim megvannak,nem szeretném elnézni hogy a kispénzű magyar embert tovább,és tovább átverje.

Ha eddig csak 100 embert átvágott,átfog vágni ezentúl is,én segítek garantált eredménnyel önöknek ezen ember ellen.

Ehez csak pár dolog kell számomra,amit öntől kell kérnem,ez nem más mint információk (alapvetőek,amiket ön tapasztalt,tud!)

Kérem írjon privátban.

2013. júl. 18. 14:22
 3/3 Haby Zsófia válasza:
Új email címe: mayk19@citromail.hu
2013. júl. 18. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!