Azt mondta Szanyi Tibor kb 3 perce a hír tv-ben, ha ő lenne kormányon mindennel meg lenne elégedve. Vélemény?
Mr Alkohol?
Az MSZP-nek sem hiszek, de neki aztán főleg nem.
A Szanyi? aki 2013 árilis 4-én !! megkoszorúzta a dicsőséges szovjet felszabadítók emlékművét?
Nincs véleményem.
Vagy az zavarja, hogy nem ő van kormányon. Amikor az ő pártja volt kormányon, akkor mindennel meg volt elégedve, nem hallottuk ennyiszer a nevét.
Akárhogy értelmezzük, mindenképpen öngól. Ha racionalitást feltételezek róla, arra jutok, hogy talán azt akarhatta mondani, hogy "megértem én, hogy a kormánypártiak mindennel elégedettek, mert nekik személyes érdekük fűződik ehhez, ha én közéjük tartoznék, én is elégedett lennék", de ahhoz, hogy ebből a mondatból ez jöjjön le, ahhoz ezt kellett volna mondania. (Egyébként lehet, hogy ezt is mondta, de te csak a végét hallottad, nem tudom, nem nézek HírTV-t.)
Azért ehhez a felvetéshez kell egy bizonyos fokú rosszindulat, hiszen a szóban forgó mondatból érezhető volt az irónia, nem szószerint értendő. (Én is hallottam, és pontosan az volt a háttere, amit itt többen kifejtettek.)
Viszont hasonló kontextusban már egy ideje ki akartam írni kérdést, most meg is teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!