Erste netbank hogyan kell?
Figyelt kérdés
NetBank azonosító:
Bejelentkezési jelszó:
a kártyámon ott a netbank azonosító + ... mi ez a ...? itt mit kell írni?:O
jelszó pedig amit smst kaptam?
és még egy kérdés van erre idő limit meddig lehet megcsinálni? mert nekem már volt vagy 6 napja :/ Ha van és lejárt mit tudok csinálni?
2013. júl. 17. 20:39
1/6 anonim válasza:
A bejelentkezéskor meg kell adnod a számsort ami a papíron van, majd a jelszót amit kitaláltál-->belépés gomb. Utána kapsz SMS-ben egy kódot, azt beírod a kis rublikába és bent is vagy.
Mindig új SMS-t fogsz kapni, sosem marad ugyanaz.
2/6 anonim válasza:
A netbank azonosító egy hétjegyű szám, a bejelentkezési jelszót te adtad meg a bankban, ha csináltatok netbank-szerződést. A kártyádon nem lehet netbank-azonosító, az ki van zárva. Ha ezeket beírod, kapsz egy sms-t, és az abban kapott számot már a következő képernyő adatmezőjébe kell beírnod. Önállóan nem tudsz netbankot "csinálni", ahhoz be kell menned a bankba. Onnantól kezdve, hogy megkötitek rá a szerződést, nincs lejárati ideje, akkor lépsz be, amikor akarsz.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen-igen bementem és nem a bankkártyámon van hanem kaptam egy kis papírt ^^ sikerült bejelentkezni a +... kiderült teljesen felesleges volt a lapon (elrontotta a nő) mivel 48 óra letelt mikor bejelentkeztem kaptam még egy jelszót azt is beírtam és kész is volt :)
2013. júl. 17. 21:58
4/6 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a nő rontotta el, nemrég változott meg a belépőfelület. Korábban három dolgot kellett beírni, az azonosítót, a felhasználónevet (ezt is te adtad meg a bankban), és a jelszót, mielőtt jött az sms a kóddal.
5/6 anonim válasza:
A legelső, kezdeti jelszó sms-ben jön amúgy. Utána, az első belépéskor kell megváltoztatni valami saját jelszóra. SMS megerősítés persze ezen felül mindig van.
6/6 Sanya9797 válasza:
Nekem a bejelentkezéskor azt írja, lejárt jelszó, pedig ma csináltattam meg. Mi lehet a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!