Kis összegű Provident hitelről OBJEKTÍV vélemények?
(Aki felvette otthoni törlesztésre és azért ment rá a gatyája legyen szíves objektíven hozzáállni a kérdésemhez vagy mellőzni a kommenteket... köszönöm)
Idén fejeztem be tanulámyaim egy részét, aki benne van nem kell mondanom, mit jelent a CNC és gépipar a jövő szempontjából. Nagyon úgy fest, hogy mivel meg is kell élnem valamiből, mivel teljesen magam tartom fent magam egy OKJ-s vizsgámhoz kell felvennem hitelt, ami 50e vagy 60e forint lenne. Nos, én ezt havonta törleszteném banki átutalással, tehát felveszem, hetente fizetem és a felvételt követő hónapban már nem hetente, hanem a teljes havit törleszteném, ami így alakulna:
50e Ft esetén 6420Ft/hó | THM:41.02% | Teljes visszafizetendő összeg: 56.175 Ft
60e Ft esetén 7704Ft/hó | THM:41.15% | Teljes visszafizetendő összeg: 67.410 Ft
A kérdésem, mivel első és remélhetőleg utolsó hitelem ez, mire figyeljek oda és elsősorban miről "beszélgessünk" az ügyintézővel?
na de kezdjük újra:
50ezret veszek fel HETI TÖRLESZTÉS van érvényben
a heti törlesztő összege 1605Ft
THM:41.02%
De a Provident oldalán a Teljes visszafizetendő összeg:56.175Ft
Hogy is van ez akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!