Bl@bl@ kérdése:
Gyesre még mindig lehet fel venni providentet?
Figyelt kérdés
Régebben próbáltam akkor nem adta de itt olvasgatom h lehet..szóval akkor most lehet vagy nem?2013. jún. 19. 15:04
1/11 anonim válasza:
Gyes-re soha nem lehetett mivel az segély még a nevében is benne van.
Segélyre meg nem adnak hitelt.
2/11 anonim válasza:
dehogynem adnak!...
vidéken élünk, nem érdekel mások élete, de tudom, hogy ki dolgozik és ki él csak gyesből-segélyből vagy családiból és tudom, hogy ki a helyi providentes ügyintéző és látjuk, hogy kihez megy és kihez nem
szóval adnak rá
3/11 acelsziv válasza:
és miből fizetnéd vissza a 278% -os thm -et?
4/11 anonim válasza:
Igen, régen fel lehetett venni gyesre is. Nagyon remélem, ma már nem lehet és nagy felelőtlenség is havi 25 ezerre hitelt felvenni.
Ne feledd, Providentet hetente kell fizetni!!
5/11 A kérdező kommentje:
Kössz,hogy aggódtok,de csak a kérdésre szerettem volna választ kapni!Nem tudom mit gondoltok viccből szeretném?! nem mindenki él jól manapság....
2013. jún. 20. 07:56
6/11 acelsziv válasza:
Pontosan ezért kérdeztem, mert gyanítom ,hogy nem állsz jól.
7/11 anonim válasza:
Gyes mellett lehet 30 órát dolgozni.
8/11 A kérdező kommentje:
Én is tudom h lehet dolgozni, a kicsim most 2és fél hónapos szívbetegen született komoly mütéteken ment át ,olyanokon amit egy felnőtt ember ki sem bírt volna(orvosok mondták)többször is az elvesztése határán voltunk plusz h csoda h él ..és egészen eddig dolgoztam ,de most már úgy néz ki h haza jöhet hozzánk és most ott kell lennem vele hogy tanuljam a gyógyszer adagolást etetést és tornáztatást szal a munkát hagynom kellett(így is nehéz volt az orvosok többször szóltak h miért nem megyünk olyan sűrűn.)!Annyira le nullázottunk a mindennapos járkálás Szekszárd-Pest (most már Pécs)között h a megtakarításunknak is annyi és talán így kijövünk a gödörből egy kis indulóval. Látod ezért mondják ha valakit nem ismersz ne ítélkezz!;)
2013. jún. 21. 06:55
9/11 A kérdező kommentje:
Ja és van még egy 3és fél éves kislányom aki szintén törődést igényel! Mellette párom is beleszakad a munkába...
2013. jún. 21. 06:57
10/11 anonim válasza:
De ha párod dolgozik, miért nem az ő nevére vesztek fel hitelt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!