A Fundamentánál tényleg telefonon kötik a szerződést?
Szeretnék kötni lakástakarékot.Azt mondták,küldjem el mailban az adataimat,telefonon visszahív,felolvassa a szerződést,rá 2 napra jön egy futár,aláírom,kifizetem a szerződéskötési díjat,és az első részletet,és kész.
Semmi személyes találkozás,vagy ilyesmi...szóval ez tényleg így megy??
A Fundamentának vannak mobil értékesítői, akik akár házhoz is kimennek. Szerintem mielőtt aláírsz egy ilyen szerződést, találkozz az egyikkel, mert Ő el fogja Neked magyarázni, hogy működik egy ilyen megtakarítás, mire jó, mire nem jó, mire kell figyelni, stb.
(Jutalékot kap a munkájáért, ezért díjmentesen dolgozik.)
Úgy tudom, hogy a call centereseknek is van lehetősége ügyfelet szerezni, de a telefonos megkeresés csupán a kapcsolatfelvétel része. Szerződést nem hiszem, hogy így kötnének. Az weblapjukon, online szerződést lehet kötni, de ezt annak érdemes, aki nincs teljesen vakon a témában.
Bár hitelszerződésnél már hallottam ilyen ügyintézési módról, mint amit leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!