Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy kell fundamentánál...

Hogy kell fundamentánál online szerződést kötni?

Figyelt kérdés
Rámész az oldalra oszt semmi milyen színvonal ez? [link]

2013. jún. 22. 23:10
 1/4 anonim válasza:
Miért akarsz online szerződést kötni? Érted pontosan a terméket? Nincs kérdésed? Miért nem egyeztetsz egy személyi bankárral? Szólj, ha segíthetek! bankkecske :-)
2013. jún. 23. 10:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Hogy miért akarok ? Hát csak azért mert oda van írva hogy online szerződéskötés és így milyen egyszerű és gyors és allatta a mosolygós arcok de rákattintok és semmi.

A termékeket már átnéztem és kiválasztottam ami nekem kell de közben elolvastam az áfszt mármint az érdekesebb részeit és nem világos hogy a hitel részét mikor adják oda mert úgy van hogy odaadják de csak akkor ha elbírálás után tudom fizetni a törlesztőrészleteket .

Na most ha segíteni akarsz akkor már lehet is , a kérdésem hogy az a beharangozott 3,9% kamat a gyűjtés végén csak akkor jár ha az odaírt törlesztőrészletet tudom fizetni pl törlesztés 71 hónapon keresztül 48 750 , kamat 7,26% (akkor hol van a 3,6%).

Jó legyen 7,26 nemérdekel de az a 48 750. 71 hónapra valami szent írás és ha úgy itéli meg a bank hogy nem tudom fizetni akkor meg se kapom ill ha megkapom kissebb de hosszabb távú részletekre akkor már nem 7,26 a kamat hanem az éppen akkori amit kitalálnak pl 10% ?

A másik egy érdekes megfogalmazás az áfsz ben ,amikor úgy itélik meg a végén hogy nem kapod meg a hitelrészt mert nincs fedezet vagy nem tudsz törleszteni és azt írja hogy ilyenkor csak az összes megtakarítást veheted ki azaz mintha a párnád alatt gyűjtötted volna 7 évig a pénzt azt megkapod de állami támogatásról és kamatrészről szó nincs vagyis az állami támogatást csak akkor veheted ki ha a hitelrészt is kiveszed igaz ez?

2013. jún. 23. 14:52
 3/4 anonim válasza:
bocs, a másik kérdésedre lemaradt a válasz... :-) Ha a lejáratkor igényelt hitelkérelmedet esetleg elutasítanák, attól még a saját megtakarításodat, + az arra járó kamatokat és az állami támogatást is megkapod, természetesen amellett, hogy lakáscélra kell felhasználod, amit igazolnod is kell. (pl. felújítás esetén számlákkal)
2013. jún. 23. 15:47
 4/4 anonim válasza:

Nem kötelező a hitelt is felvenned a megtakarítási időszak után, ez csak egy opció! Viszont arra még érdemes figyelned, hogy lehet számlanyitási díj nélkül is kötni lakáskasszát.

Ha érdekel, hogy ezt miként tudod megtenni, írj privátban! Ezzel több tízezret tudsz megspórolni, mert a számlanyitási díj a szerződéses összeg (befizetett megtakarításaid + állami támogatás + betéti kamat + lakáscélú kölcsön (opcionális) ) 1%-a. Például a 10 éves Fundamentás szerződésnél 8.000.000 a szerződéses összeg, tehát annak az 1%-a 80.000, ami a számlanyitási díj.

2013. jún. 25. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!