Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mitévő legyek? Van esélyem...

Mitévő legyek? Van esélyem hogy pert nyerjek velük szemben?

Figyelt kérdés
Beléptem egy hitelügyintézői céghez,aláírtam egy szerződést velük.az én területi igazgatóm felajánlotta a romáknak hogy aki bárlistás 50ezer ft-ért tud nekik olyan bankot mondani aki 950ezerft hitelt ad ezt az 50 ezer ft-ot ő zsebre rakta és adott nekik egy telefonszámot ami egy olyan szám volt aki nem is biztos hogy segített volna nekik.na ez nekem nem tetszett és kiszeretnék lépni a cégtől és most követelnek tőlem 200 ezer ft-ot mert felmondom a szerződést de én nem tudok olyan céggel dolgozni aki átvágja az ügyfelet!!!
2009. okt. 13. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Jelentsd a PSZÁF-nél. Nagyon fognak neki örülni. Téged meg kirugnak és nem kell fizetned semmit.
2009. okt. 13. 17:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Ilyet írtál alá? Hogy ha ki akarsz lépni még Te fizetsz? Olvasd el még egyszer a szerződést, én ezt nem akarom elhinni...
2009. okt. 13. 18:00
 3/7 anonim ***** válasza:

nem minden jogszerű, amit egy szerződésbe leírnak.

miről szól pontosan az 200e Ft.?

alkalmazott vagy?

2009. okt. 13. 18:06
 4/7 anonim ***** válasza:
47%

Bár listás romáktól akarja a főnököd lehúzni az 50 ezer forintot??? :)

Én azt mondom hajrá,így tovább! Sok sikert kívánok neki!! Isten éltesse őt sokáig! :)))

2009. okt. 13. 18:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Az áll a szerződésben hogy 200 ezret kell visszafizetnem ha felmondom a szerződést a 200 ezer ft az oktatás ára lenne amin voltam 1 alkalommal és egy szálloda teraszán zajlott az előadás amin ketten voltunk a kolléganőmmel meg a nagyfőnök hát ennyi!
2009. okt. 13. 19:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Az ilyen történetek hallatán nem csodálom, hogy az emberek bizalmatlanok a "tanácsadókkal" szemben. Eláll a szavam, hogy mennyire gerinctelen a főnököd.

Simán jelentsd fel a céget a PSZAF-nál, ha van bizonyítékod a csalásra. A helyedben én úgy írnám meg a felmondó levelet, hogy belefoglalnám az észrevételeimet. Szerintem messze elkerülik majd a bíróságot és nem igazán fogják követelni a 200e Ft-jukat.

2009. okt. 14. 07:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Semmilyen állást (se modellkedést, se pénzügyi tanácsadást) nem szabad elvállalni, ha azzal kezdődik, hogy fizetni kell. Vagy aláírni, hogy tartozol.

Azok mind kamu MLM rendszerek, ahol úgyse fogsz pénzt keresni, mert te valahol a piramis alján vagy.

2009. okt. 14. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!