Nyitottam bankszámlát de?
Figyelt kérdés
Szóval vagy öt éve kellett csináltatnom, hozzá kártyát is, de sose kellett használjam, pénz se nem jött rá, se nem ment róla, vagy csak nagyon kevés, nagyon az elején. Szóval ez már évek óta használaton kívlü van, a kártyát már el is hagytam, és nem is csináltattam újat mert nem volt rá szükségem. Szóval ez még mindig élhet? Mi a teendő vele? Vagy már megszüntették mert x ideje inaktív, vagy nem használtam? Köszi!2013. jún. 20. 18:45
1/1 anonim válasza:
Általában nem szüntetik meg, főleg hogy tartozás van rajta. Mert ugye a havi számlavezetési díjat attól függetlenül számolják, hogy nem használod.
Nem küldtek sosem levelet???
De az a legegyszerűbb, ha bemész a bankba, és a személyid alapján megtalálják. Hacsak nem cseréltél azóta igazolványt, mert akkor változott a száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!