K&H-nál vagy OTP-nél érdemes számlát nyitni?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja hogy a K&H-nál nyissak, de én akár hogy is nézem nekem az OTP kedvezőbbnek tűnik! Vagy az OTP-nek más hátulütője van?2013. jún. 14. 15:45
11/13 A kérdező kommentje:
igazából azért gondolkodtam otp-be mert lakhelyemen csak otp-s automata van! K&H-s kártyával meg nemtudom mennyit vesz le a pénz levételért otp-s automatából
2013. jún. 16. 15:16
12/13 anonim válasza:
z OTP-nél több mint 2000 ATM van én ezért válaszotottam őket! És magyar bank, nem külföldi, mint az Erste pl. Főleg Pesten hasznos, ha OTP-s vagy. Ha kell KP. kb 100 méterenként van egy bankautómata. Mobilalkalmazásuk is nagyon szuper, bankfiók és ATM kereső is van az alkalmazásban, illetve simán tudsz akár mobilról is utalni, ha pl. neten vásárolsz. Inkább OTP!
13/13 A kérdező kommentje:
Igen, én is az Otp-t választottam végül :)
2014. jan. 24. 00:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!