Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » K&H-nál vagy OTP-nél érdemes...

K&H-nál vagy OTP-nél érdemes számlát nyitni?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja hogy a K&H-nál nyissak, de én akár hogy is nézem nekem az OTP kedvezőbbnek tűnik! Vagy az OTP-nek más hátulütője van?

2013. jún. 14. 15:45
1 2
 1/13 reptoid ***** válasza:

Mindenkinek más a jó. Ne hallgass olyanokra, hogy ide gyere, mert itt olcsó.

Szépen nézd meg minden egye banknál a hirdetményt, vesd össze a szokásaiddal, aztán kiszámolhatod, hogy neked melyik éri meg a legjobban.

2013. jún. 14. 15:54
 2/13 anonim ***** válasza:
A K&H drágább, de én az OTP-ben még csak szellemi fogyatékos ügyintézővel találkoztam. Szerintem bármi, csak ne OTP. Jah és a kamatok meg mikroszkópikusak.
2013. jún. 14. 16:03
 3/13 anonim ***** válasza:

Mindkét banknál rengeteg számlacsomag van. Csak ezeket lehet összehasonlítani egymással, a bankokat nem.

Ha fiatal vagy még (24 év alatti) és diákszámlát akarsz nyitni, akkor nézd meg ezt:

[link]

A K&H jobb, mint az OTP, de a legjobb az Erste.

Ha felnőtt vagy és 150 ezernél több a fizetésed, akkor az K&H Zéró számlacsomagja jó.

2013. jún. 14. 19:28
 4/13 Bence87 ***** válasza:
100%

Így nem lehet válaszolni. Egyáltalán vállalkozói vagy lakossági számlát akarsz nyitni? Bankkártya is kell hozzá? Sok pénzt fogsz rajta lekötni? Mennyi havi jövedelem érkezeik? stb.

Ha jót akarsz magadnak, akkor használd ezt a kalkulátort: [link]

Meg tudsz adni különböző paramétereket, ez alapján kiadja a neked legjobb számlacsomagot. nemcsak k&h és OTP létezik. Azért jó a linkelt oldal, mert az ÖSSZES magyar bank ÖSSZES ajánlatát tartalmazza naprakészen! És meg tudod nézni a lekötött betétek kamatát is!

Amúgy elárulom, hogy a Gránit Bank a legkedvezőbb általában lakossági számlánál.

2013. jún. 14. 21:43
 5/13 A kérdező kommentje:
lakossági számlát szeretnék, 21 éves vagyok, nem szeretnék rajta sok pénzt lekötni csak a fizetésemet szeretném oda utaltatni meg ritkán én is szeretnék utalni róla ennyi.
2013. jún. 15. 14:09
 6/13 anonim ***** válasza:

szerintem sem lehet személyre szabni helyetted, hogy milyet akarsz.

Ha elég a sima mezei szolgáltatás (átutalás, netbank, bankkártya.), akkor gránitbank.

Amiért javaslom: nincs számlavezetés, 1490/év a kártya,első 2x 0,3%-os díjat vesz le csak ATM-ből a 2. után 200+0,3%.

Átutalás 0,2%.

Egyéb költség nincs. Gyors és barátságos ügyfélszolgálat, csupa pozítiv tapasztalatok.

CIB-et néztem én még, mint diákszámla, de az már biztos drága, Erste diákszámla is jóval drágább ennél. Így nyitottam Gránit sztár csomagot. Egyébként ha érkezik legalább 150.000 akkor még olcsóbb a kártya.

Raiffaissen-t és K&H-t nem néztem, talán jók azok is, mindenképp nézd meg őket is!

Ha gránitbank érdekel, és vannak esetleg konkrét kérdéseid, akkor nyugodtan megkereshetsz. Már lassan több mint fél éve ott vagyok.

2013. jún. 15. 15:12
 7/13 A kérdező kommentje:
gránitnál én azt olvasom hogy csak akkor ingyenes a számlavezetés ha jön legalább 150 000 a számlára! OTP-t nem ajánlod? csak azért gondoltam azt mert itt van az OTP-s automata tőlem egy köpésre!
2013. jún. 15. 16:41
 8/13 anonim ***** válasza:

otp drága.

Gránitnál meg valamit félreolvastál. Nézz rá, Sztár csomag a legkisebb, feltételek nélkül használható.

Ingyenes szolgáltatások:

bankkártyás vásárlás

NetBankon keresztül megadott saját számlák közötti átvezetések

Betétlekötési megbízások

Számlanyitás

Számlavezetés

Elektronikus banki szolgáltatások

és mint írtam, alig van készpénzfelvételi költség ATM-nél, átutalások meg még kedvezőbbek.

2013. jún. 15. 16:49
 9/13 RedGabe válasza:
Szintén 21 évesen nyitottam az első bankszámlámat a K&H banknál. Azóta sem bántam meg!!! Nincs nagy sor ügyintézésnél, se bunkó, kiégett ügyintézők. Egyáltalán nem drága a többi bankhoz képes sem, kivéve ha neked évente 2-3000 forint plusz kiadás már drága... Amúgy nekem pláne dombornyomott kártyám van. Otp-t csak azért választják sokan, mert azt mindenki ismeri, őseink is azt választották(bár azóta csak szívnak vele), mondjuk tényleg minden sarkon van egy automatájuk, de számomra ez sem éri meg.
2013. jún. 15. 20:54
 10/13 A kérdező kommentje:
azt megkérdezhtem hogy az OTP-nél miért szívnak?
2013. jún. 16. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!