K&H-nál vagy OTP-nél érdemes számlát nyitni?
Mindenkinek más a jó. Ne hallgass olyanokra, hogy ide gyere, mert itt olcsó.
Szépen nézd meg minden egye banknál a hirdetményt, vesd össze a szokásaiddal, aztán kiszámolhatod, hogy neked melyik éri meg a legjobban.
Mindkét banknál rengeteg számlacsomag van. Csak ezeket lehet összehasonlítani egymással, a bankokat nem.
Ha fiatal vagy még (24 év alatti) és diákszámlát akarsz nyitni, akkor nézd meg ezt:
A K&H jobb, mint az OTP, de a legjobb az Erste.
Ha felnőtt vagy és 150 ezernél több a fizetésed, akkor az K&H Zéró számlacsomagja jó.
Így nem lehet válaszolni. Egyáltalán vállalkozói vagy lakossági számlát akarsz nyitni? Bankkártya is kell hozzá? Sok pénzt fogsz rajta lekötni? Mennyi havi jövedelem érkezeik? stb.
Ha jót akarsz magadnak, akkor használd ezt a kalkulátort: [link]
Meg tudsz adni különböző paramétereket, ez alapján kiadja a neked legjobb számlacsomagot. nemcsak k&h és OTP létezik. Azért jó a linkelt oldal, mert az ÖSSZES magyar bank ÖSSZES ajánlatát tartalmazza naprakészen! És meg tudod nézni a lekötött betétek kamatát is!
Amúgy elárulom, hogy a Gránit Bank a legkedvezőbb általában lakossági számlánál.
szerintem sem lehet személyre szabni helyetted, hogy milyet akarsz.
Ha elég a sima mezei szolgáltatás (átutalás, netbank, bankkártya.), akkor gránitbank.
Amiért javaslom: nincs számlavezetés, 1490/év a kártya,első 2x 0,3%-os díjat vesz le csak ATM-ből a 2. után 200+0,3%.
Átutalás 0,2%.
Egyéb költség nincs. Gyors és barátságos ügyfélszolgálat, csupa pozítiv tapasztalatok.
CIB-et néztem én még, mint diákszámla, de az már biztos drága, Erste diákszámla is jóval drágább ennél. Így nyitottam Gránit sztár csomagot. Egyébként ha érkezik legalább 150.000 akkor még olcsóbb a kártya.
Raiffaissen-t és K&H-t nem néztem, talán jók azok is, mindenképp nézd meg őket is!
Ha gránitbank érdekel, és vannak esetleg konkrét kérdéseid, akkor nyugodtan megkereshetsz. Már lassan több mint fél éve ott vagyok.
otp drága.
Gránitnál meg valamit félreolvastál. Nézz rá, Sztár csomag a legkisebb, feltételek nélkül használható.
Ingyenes szolgáltatások:
bankkártyás vásárlás
NetBankon keresztül megadott saját számlák közötti átvezetések
Betétlekötési megbízások
Számlanyitás
Számlavezetés
Elektronikus banki szolgáltatások
és mint írtam, alig van készpénzfelvételi költség ATM-nél, átutalások meg még kedvezőbbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!