Melyik bank nem számol számlavezetési dijat?
Az Erste Szupernulla számlacsomag is ilyen.
Itt is 150 ezer a limit, minden hónapban érkeznie kell ennyinek a számlára.
Milyen jó, hogy aki sokat keres annak nem kell semmit se fizetnie, nekem a 100 ezres utalással jó sokat levonnak.
Amúgy nincs ilyen bank, esetleg az Unicreditben a Bónusz bankszámla zárlati díja csak 499 Ft, de 150 ezres utalás esetén 0 forint. A 499 Ft zárlati díj 75 ezer forint utalás esetén érvényes.
"Akkor nem érdemes bank kártyára igényelni a pénzt?"
Mi az, hogy bankkártyára igényelni? Úgy érted bankszámlára?
Dehogynem érdemes. Gyorsabb, biztonságosabb. Nekem nagyon furcsa, ha valaki nem így teszi a 21. században.
Kevés pénzre még kedvezményt sem adnak a bankok, nemhogy ingyenes számlacsomagot. A biztositas.hu-n ki tudod számolni, hogy melyik bank melyik csomagja mennyibe kerül a te használatod mellett.
"Milyen jó, hogy aki sokat keres annak nem kell semmit se fizetnie"
A bank nem jótékonysági intézmény. Ők abból élnek, ha a pénzt legalább egy ideig forgatni tudják.
" utalással még hamarabb megkapod majd napokkal a családit és tgyást majd gyedet, mint akik postai úton kérik."
Szerintem ez csak egyszer számít: az első alkalommal. Utána így is meg úgy is 1-1 teljes hónapot kell kihúzni abból a pénzből. Tökmindegy, hogy ez elsejétől elsejéig van vagy ötödikétől ötödikéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!