Két év alatt a nullásan hagyott bankszámlára tehetnek 20ezres költséget?
Két és fél éve nem használom az egyik bankszámlámat, két évvel ezelőtt levettem róla a pénzt, pár 100 Ft maradt rajta.
Most meg akartam szüntetni, de azt a tájékoztatást kaptam, hogy ~20 ezer forint tartozásom van rajta! Ez hogyan lehet? Rendben hogy van számlavezetési díj, egyéb kezelési díjak, de 20 ezer??? Mit lehet ilyenkor tenni, hova lehet fordulni?
Ha dombornyomott kártyád van,az évente 5-8 ezer forint,már megvan min 15ezer.
Számlavezetési dij 2-5ezer/év.
Kamatok.
Ott van az.
Álmomban nem gondoltam volna, hogy ekkora mocskok a bankok!
Támogassuk őket! Segélyt nekik!!!
Egy nyüves számlakezelésért ennyit nyúlnak???
Azért, mert az automatikus rendszerükben tárolják az adataimat, meg kezelik a számokat???
Vannak olyan hitelkártyaszámlák (én is megjártam vele, pedig csak sajándékba kaptam a lakáshitel mellé), ahol ha a felvett összeget nem fizeted vissza 1 hónapon belül, akkor durva büntetőkamatot tesznek rá. Én egyszer sem használtam hitelkártyaként, csak leemeltem róla az ajándék 30.000 Ft-ot, amit a bank adott. Ezzel nem is volt gond. Hanem, hogy volt havi díja, néhány száz forint, amit amikor leemelt a bank, rögtön mínuszba kerültem, és mivel nem is figyeltem az egyenleget, így nem is fizettem vissza a tartozást. Hónapok elteltek, mire kaptam értesítőt, hogy fizessek be vagy húszezer forint büntetést!!! Nagyon mérges voltam. Befizettem, mert én voltam a hibás, nem jártam utána, aztán rögtön meg is szüntettem ezt a számlát.
Lehet, hogy a számlavezetési díj felett nálad is büntetőkamatok vannak, azért rúg ilyen magasra az összeg. Nem tudsz mást csinálni, ha nem akarsz BAR listás lenni, ki kell fizetned.
igen
kártyadij,számlavezetési dij
milyen számlacsomag melyik banknál és sima vagy dombornyomott kártyád van hozzá?
Ezek ismeretében pontos összeget tudok neked irni (bár te is rákereshetsz)
Köszönöm, rákerestem...
Évi 5000 ft kártyadíj. Gondolom az első használaton kívüli év után ez minuszba rántotta, így tartozás lett rajta. Ennek vissza nem fizetése esetén, x idő után havi 3900 ft késedelmi díj.
Ez jó.. :-(
15 kártyadij+késedelmi kamat,még jó hogy akkor számlavezetési dij nincs külön.
Sajnos ezt te nézted be,ki kell fizetned,mielőtt a következő évi kártyadijat is ráterhelik kamatostul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!