Nincs bankkártyám, de szeretnék utalni egy bankszámlaszámra pénzt, ez így lehetséges?
A fenti választ pontosítanám, mert az a szituáció, amit a válaszoló leír, nem utalás, hanem befizetés. Az utalás az kizárólag 2 bankszámla között történik.
DE!
Ha bemész a postára, akkor valóban utalhatsz rózsaszín csekken. Ez úgy zajlik, hogy ilyenkor egy postai számláról fog a pénz elutalódni az adott bank számlájára.
Egyébként a leggyorsabb (és díjmentes) valóban az, ha az adott banknál fizeted be a bank saját ügyfelének számlájára a pénzt. :)
utalni csak banszámláról lehet..
a legjobb, ha elsétálsz az adott bankba és befizeted az illető számlájára a pénzt.
amúgy 2009-ben ki az, akinek nincs bankkártyája???
Második válaszoló vagyok, nem tudom, hogy a harmadik válaszoló első mondata arra vonatkozik-e, hogy én a rózsaszín csekkes fizetést is utalásnak minősítettem, de ha igen, akkor: az valóban utalás:)
(Az előző munkahelyem a posta volt, jelenleg egy bank)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!