Kihez vagy hova kellene fordulni ha magánszemélytől szeretnék pénzt kölcsön kérni?! Uzsorások is szoba jöhetnének de csak olyan aki hajlandó 1milliót adni 6hónapra!

Figyelt kérdés
Értelmes hozzászólásokat várnék!

2013. jún. 8. 19:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
63%
Dackorszakhoz szerintem egy pöppet idős vagy már, nem?
2013. jún. 8. 22:50
 12/30 anonim ***** válasza:
82%

Mire kell ilyen sürgősen a pénz? Ráadásul ennyi?

És miből lesz fél év múlva a többszöröse?

Ezek alap kérdések, ha azt várod, hogy valaki ismeretlenül, egyelőre kézzelfogható biztosíték nélkül ennyi pénzt adjon neked.

2013. jún. 8. 22:52
 13/30 A kérdező kommentje:
A diákhitelemet a bank felbontotta és amíg leveleztünk, hogy kérnék rá részletfizetést addig átadtak inkasszóra röviden! Minden dolog ami a nevemen van le van tiltva és így a munkából származó jövedelmemet sem tudom megkapni mert nem az 33% vonják le hanem az egésszet ami a számlára érkezik! Így viszont nem tudok élni se számlákat fizetni se semmit se csinálni! Miből lenne pénz?! Édes anyámnak december elején jár le az élet biztosítása ami 2.4milliot fog kifizetni ebből visszatudnánk fizetni!
2013. jún. 8. 23:09
 14/30 anonim ***** válasza:
87%

A diákhiteles szerződést egy esetben bontják fel, akkor, ha nem tudod a havi kötelező minimum részletet fizetni. Ami jelenleg 6e ft. Ez azt jelenti, hogy bár állításod szerint dolgozol, nem tudtad befizetni a havi 6 ezret, felszólításra sem, mivelhogy előbb figyelmeztetnek.

Innentől kezdve miért is adna neked bárki is? Én biztos nem adnék neked tízezer ft-ot sem ezek után, nem hogy 1 milliót.

2013. jún. 9. 06:07
 15/30 anonim ***** válasza:
71%

Számomra is érthetetlen, hogy lehet eljutni odáig, hogy ilyen alacsony havi részlet mellett felmondásra kerüljön a diákhitel és már a végrehajtóhoz került az ügyed? Inkasszót csak bírósági döntés után tesznek a számládra, ami azt jelenti, hogy a szerződésed felmondása után is eltelt már sok-sok hónap...

Inkasszó esetén kérd a jövedelmedet fél évig kp-ban, így max a 33%-át tudják letiltatni, vagy ha a munkáltatód erre nem hajlandó, akkor kérheted pl anyukád folyószámlájára is a béred, oda nem tehet a végrehajtó inkasszót. Ebben az esetben is csak 33% lesz a béredből a letiltás, így fél év után kifizetheted egy összegben a maradék tartozást, így nem kell senkitől sem pénzt kérni.

2013. jún. 9. 07:16
 16/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hozzánemértő okoskodását akik olyan nagy gyakorlattal rendelkeznek és minden egyes esetet személyesen ismernek! Amúgy nem kell bírósági döntés elég egy közjegyző is... nah mindegy itt úgyis mindenki über király!
2013. jún. 9. 07:32
 17/30 anonim ***** válasza:
92%
Nem vagyunk mi über királyok, csak azt firtatjuk, hogy ha havi 6 rugót nem bírtál kicsengetni, akkor miért adna neked bárki is egy millát?
2013. jún. 9. 09:05
 18/30 anonim ***** válasza:
92%

Senki nem akar neked SEGÍTENi??!!

Öcsipók, el vagy te nagyon tévedve. A kölcsönkéregetés az ÜZLET!!! Nem segítség...

2013. jún. 9. 09:08
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Na ez meg a másik.
2013. jún. 9. 09:29
 20/30 A kérdező kommentje:
NEM nem akartam fizetni hanem a kedves OTP nem vonta le a számláról a pénzt mert egyszer kevesebb volt aztán törölte a rendszerből a megbízást! Erről kaptam egy szép kis levelet az OTPtől nagyon sajnálják a kellemetlenségeket... Csak mire ez a levél eljutott hozzám addigra már a NAV-nál volt az ügy! Én ekkor tájt még a diákhitel központal leveleztem onnan közölték, hogy már tovább adták a NAV-hoz és nem tudnak semmiben segíteni! Közben jött a behajtó aki közölte, hogy ez és ez a dolog van mivel nincs értékem így teljes letiltásra számítsak! De menjek be a NAVhoz lehet kérni tőlük részletfizetést! Be is mentem kaptam is egy címet arra írtam levelet és kérvényeztem a részletfizetést mivel önhibámon kívül történt ez a szerződés felbontás (OTP-nek köszönhetően)! Vártam, hogy jön valami válasz féleség de helyette kaptam egy levelet, hogy rossz helyre küldtem a levelet (holott a NAV mondta milyen osztályra kell küldeni)de ők továbbították az illetékesekhez! Aztán rá pár napjára jött a levél az OTP, hogy zároljak a a számlát míg a terhelés rajta áll ás addig csak jóváírást fogadnak el! Közben új munkahelyre szerettem volna menni ahol fel is vettek, csak közöltek, hogy mivel a nyilvántartás szerint a NAVhoz tartozásom van nem vesznek fel mert nem akarnak ilyen emberrel dolgozni! Egyéb kérdés, hogy miért nem fizettem be a 6ezret???!
2013. jún. 9. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!