Hogyan lehet kivédeni a banki tartozást, ha már katasztrofális és kiláthatatlan helyzetbe kerültem?
1 Millió forinttal tartozok a Bank-nak.
Iszonyú kicsi a jövedelmem.. 80 ezer forint a párom gyesen van. Albérletben élünk, a szüleim iszonyú szegények a házuk kicsi.. Mikor felvettem az 500 ezer forint hitelt ( két éve ) 150 ezer forintot kerestem de 2 hónapra rá elbocsájtottak létszámleépítés miatt. Kocsit vettem ugye a pénzből.. azóta azt eladtam és feléltük azt a pénzt is.
Egyik ismerősöm mesélte, hogy úgy védték ki a dolgokat, hogy úgy intézték a párjával a dolgokat mintha külön élnének és a két gyerek után a bíróság a fizetéséből 50%-ot vonat le a gyerektartás gyanánt.Ugye nekem 1 gyeremekem van ezért még a Bank úgy is tudna vonni tőlem 25 %-ot.
Azonban nekem csak 1 gyermekem van. Kérlek agyatok tanácsot, hogy legalább addig , ne vonjon le a Bank tőlem pénzt amíg a párom is dolgozik.A Bankkal már beszéltem, de azt mondták minimum 20 ezer forinttal lehet csak törleszteni. Mert csak a havi kamat 9 ezer forint ( OTP Faktoring ) De akárhogy próbálom nem sikerül, sehogy sem bírom kisajtolni azt a 20 ezer forintot.
Segítsetek nagyon kérlek titeket! Köszönöm!
nem nagyon lehet ezzel mit csinálni.
annyit tehetsz csak, hogy bevállalsz plusz melókat, hogy több pénzt szedjél össze. Ha van rá lehetőséged. Más nincs. vonni fogják a pénzt. Sajnos a felelősséget vállalni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!