Ha áruhitellel szeretnék venni egy 54000 forintos kandallót és BAR listán vagyok, megkapom?
Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 17:40
11/13 anonim válasza:
Én sajnálom ha valaki ilyen helyzetbe került és nem tudta fizetni a hiteleit. De egyetértek azzal, hogy gondolja át mennyi pénzt tud havonta költeni a hiteltörlesztésekre. "Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!" Ha ingatlanra, vagy egy drágább árucikkre vesz fel hitelt valaki azt megértem, de kár eladósodni egy kandalló miatt. Jobban jársz ha félre teszed a törlesztendő összeget, mert ha hitelre veszed akkor kamatot is fizetned kell. Szerintem gondold át ezt még egyszer, és tanulj az előző hibádból (BAR lista). Egyébként használtat olcsóbban lehet venni, és lehet hogy odaadják részletre neked. Sokan adnak el így cuccokat! Sok sikert!
12/13 anonim válasza:
Ja munkahelyről.. Jóhogy nem már hajléktalan szállóról :D tudod azokon a munkahelyeken ahol az ember este 6kor netezgethet,ott nem minimálbért adnak. De nekem mindegy. Majd folytatjuk a vitát a "segítség,kilakoltathatnak ha nem tudom fizetni a hitelemet?" kérdésnél.
13/13 anonim válasza:
Mem tudom honnan veszik az emberek a bátorságot hogy pálcát törhessen mások fellet .az hogy neked jol megy adj hálát a joistennek és imádkozz hogy ettöl rosszabb ne legyen neked .az meg hogy számitogépjük van nem azt jelentheti hogy vették,látod lehet hogy kapták egy joérzésü embertöl-de attol meg lehet boldoggabbak szegényen mint te gazdagon és itélkezve .lehet hogy még nekedis eljön még az-az idö hogy egyszer hopp-maskor kopp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!