Mi a véleményetek a Cofidis-ről?
nincs előre rögzítve a futamidő, trükkösek. amúgy minimum 3 évnek kell lennie azzal a thm értékkel.
szerintem hagyd a p*csába, ha van más lehetőséged, mert elég nagy hullarabló szennyládák.
Már az eleve gyanús, hogy olyan sűrűn hirdettetik magukat a tv-ben.
Ha egy cég jól megy, akkor egy idő után kevesebbet kell reklámoztatni, mert az ügyfelek hozzák egymást.
Én Novemberben vettem fel tőlük kölcsönt ,nagyon hamar megkaptam,de senkinek nem ajánlom,mert ennyire éhenkórász céget még nem láttam...
Rendesen törlesztem,de minden hónapban felhívnak,hogy szándékozok e befizetni a csekket?!
12.én törlesztem és ma 10-edikén korán reggel felhívott a nő,hogy látja előbb kaptam fizetést,ez hogy lehet? meg hogy 12edikén lesz pénz a számlámon h törelsszem? mondom neki miért ne lenne???! eddig is fizettem!ezek azt nézik mikor mennyi pénz megy a számlámra......FELHÁBORÍTÓ!!!
Kétszer sem kaptam csekket tőlük,hiába kértem.Aztán meg jön a büntetés. Még jó,hogy lehet választani,hogy hogyan szeretném befizetni a részleteket.
Többet nem fogok a Cofidistől 0%-os hitelt felvenni., többe kerül a leves lassan, mint a hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!