Szerintetek korrekt így? 5 millió = 12 millió.
Házat vennék. Szüleim adnának hozzá pénz, illetve hitelből.A szülői házunk nagy. Anyu úgy gondolja, hogy ami pénzt most adna, az lenne az örökségem fele. Tehát kapok 5 mill és pont. Ugyanis ha az 5 mill-t berakná 20 évre kamatozni(folyamatos meghosszabbításokkal), akkor annak vége kb 12 mill lenne. Ez kb a szülői ház értékének a fele.
Tudom örülnöm kéne a pénznek, de valahogy ezt mégsem érzem egészen korrektnek.Sajnos nem sok választásom van, minden esetre a véleményetekre lennék kíváncsi! Köszönöm!
Az "otthonlakás" nem a mi egyedüli döntésünk volt.A tesóm elköltözött, máshol vállalt munkát.Anno mikor a ház épült még éltek a nagyszüleim. Ezért is épült ekkora, hisz szükség volt rá hogy mindenkinek meglegyen a maga kis birodalma. De biza "NAGY" lett az idősek halála után. Egyedül anyuék nem tudják fenntartani.Így kb szótlanul megegyeztünk, hogy itthon maradunk.
Tudom, tudom el kellett volna adni, de abba meg apum betegedett volna bele. Nos mit tettem rosszul? Azt hogy maradtam és együtt azért csak-csak komfortosabb lett a ház...?
Igen, el kellett volna adni, kiválóan látod.
Azt tetted és teszed továbbra is rosszul, hogy nem a saját családodra gondolsz, mint anya és feleség, hanem a szüleid kislánya vagy.
A két szerep együtt nem működik. Vagy maradj kislány - akkor viszont ne problémázz - vagy nőjj fel, legyél anya és feleség és oldjátok meg a saját problémáitokat a férjeddel.
Ebben 100% ig egyetértek.Ha azt tettem volna mint a tesóm, hogy (bocsánat a csúf beszédért!) szarok a világra,anyuékra... fusson ki merre lát, akkor más lenne most. De nem így tettem, tettünk.Nem csak a saját életemre gondoltam. Ez van, ezért vállalom a kövezést.Szerencsére férjem nem neheztel,hogy nem léptünk korábban, mindig mellettem áll.Tudom, ez nem kis támogatás! Sajnos ő semmiben nem számíthat a szüleire. Őt szélnek eresztették...menj! boldogulj vagy bukdácsolj egyedül...
MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A HOZZÁSZÓLÁST!!!SZÉP NAPOT NEKTEK!
Nem szarni a világra, de van különbség a keresztényi jóindulat között, amikor lehetőséged szerint próbálsz mindenkinek segíteni és aközött, amikor hagyod kihasználni magad és bárkinek igent mondasz bármire.
Nem azt mondom hogy te ilyen lennél, csak hogy értsd, van különbség a kettő között.
Az eddigi válaszolóknak őszinte köszönet a gyengéd felpofozásért.
A pozitív és a negatív válasz is segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!