Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha így veszek valamit a neten...

Ha így veszek valamit a neten keresztül a kártyámmal azért mennyit von pluszba le az otp?

Figyelt kérdés
Junior számlám van és a neten szeretnék fizetni a kártyámmal. 5 dolláros tétel, egy előfizetés játékra. Ki kell tölteni az adataimat, kártya szám, mikor jár le, biztonsági kód. Az érdekelne, hogy az öt dolláron kívül mennyit húz még le az OTP azért, mert így fizetek.
2009. okt. 6. 21:17
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja légyszi ne az OTP oldalát linkeljétek be, mert most jövök onnan mindenféle táblázatokat néztem, de nem is tudom, hogy hívják ezt amit csinálok, meg ilyesmi. Egyik ismerősöm szerint semmit nem vonnak le pluszban, de nem tudom elhiggyem-e neki.
2009. okt. 6. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez olyan mint a vásárlás, vagyis nem kerül semmibe.
2009. okt. 6. 21:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Jaj de jó! Köszi, akkor már veszem is.
2009. okt. 6. 21:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Interneten vásárolni csak dombornyomásos kártyákkal vagy direkt internetkártyával tudsz. Nem hiszem, hogy junior számlához dombornyomásos kártyákat osztogatnának.
2009. okt. 7. 15:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Bocs, de hülyeség, hogy csak dombornyomottal lehet. Az enyém egy sima visa electron és már vásároltam vele nem is egyszer, csak kíváncsi voltam, hogy mennyibe van ez nekem.
2009. okt. 7. 17:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyébként nem ezt kérdeztem, felesleges volt beírnod, kb annyira volt jó, mintha azt mondtad volna, hogy nem mindegy neked, hülye gyerek, úgysem jó erre a kártyád. Pedig igen.
2009. okt. 7. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!