Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mivel írjam alá a bankkártyám?

Mivel írjam alá a bankkártyám?

Figyelt kérdés

Megkaptam a bankkártyámat és azt írták a levélben hogy írjam alá mert anélkül nem tudok vele vásárolni.

Aláírtam tollal de elkenődik mert a műanyagra igazából nem marad rajta.

Ti mivel írtátok alá?

Ja és mivel tudom leszedni a tintát hogy ne sérüljön a kártya?

2009. okt. 6. 19:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Én alkoholos filccel írtam alá. Zölddel. Eddig még nem kötöttek bele.
2009. okt. 6. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is egy alkoholos filctollal írtam alá...

Van itthon olyan készletem, amit CD-re való íráshoz árulnak, szép vékonyan író, 4 színű készlet... :D

(A bankban is ilyesmivel kell aláírni a kártyákat.)

2009. okt. 6. 20:30
 3/6 A kérdező kommentje:
tollal írtam rá és elkenődött, mivel tudom letörölni hogy ne sérüljön a kártyám??
2009. okt. 7. 06:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Semmivel. Ne maszatold tovább. Ebbe nem fognak belekötni. Egy eladó sem aláírásszakértő (vagy legalábbis nagyon kevés :P), aki meg tudná állapítani az aláírás-egyezőséget.

Inkább ne kísérletezz, mert ha csak el van kenődve, akkor azon látszik, hogy "eredeti". Ha most nekiállsz pacsmagolni, akkor az fog látszani, hogy külső behatás érte. És az már akár "hamisításgyanús" is lehet.

2009. okt. 7. 12:31
 5/6 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat, hagyom a f*szba:D
2009. okt. 7. 16:42
 6/6 anonim válasza:

Én letöröltem véletlenül aztán újra aláírtam

elmaszálódott ugyan de remélem ettől az autómata elfogadja :S

előre is köszönöm a választ

2013. ápr. 22. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!