Én ezt nem értem, még nincs is bankkártyám, milyen számlaszámot írjak be ezen az oldalon, a legalsó mezőnél? Köszi,14/fiú
Manapság már minden bankszámlát kezelhetsz az internetes NetBank-hozzáféréseddel, feltétele, hogy a bankszámládhoz igényelj NETBANK-hozzáférést...
(Ez díjmentes szolgáltatás, csak kérned kell, személyesen intézhető az igénylése.)
==================
Az ifjúsági számlákhoz tartozó bankkártyáknál nem lehet saját képet kérni a kártyára, az OTP-nél sem... :-[
(Figyelj! Ez a "saját kép" egy jó nagy beugratás : első évben ingyenesnek hirdetik, utána meg +költséget jelent, mikor lejár a kártya és újat csinálnak. Én kérhettem volna, de nem fogok ilyen baromságra többezer Ft-ot kiadni.)
Amúgy ilyen kártyák közül választhatsz CIBEZZ számlához :
Visa Electron (szerintem ez a jobb!) :
MasterCard Unembossed (nem dombornyomott) bankkártya :
...Korrigálom magam : úgy látom, az OTP-nél lehet saját-kártyát csináltatni.
"...OTP Junior Sajákártyát akkor igényelhetsz, ha már elmúltál 18, de még nem vagy 24 éves..."
:-[
Köszönöm! :)
Csak úgy beleéltem magam, még képeket is keresgéletem, no mindegy...
"lekötsz belőle valamennyi pénzt és ez a fedezete a betéti kártyának."
Nem ettől betéti a kártya, nem kell egy fillért sem lekötni hozzá.
Saját pénzed költöd vele = betéti(debit) kártya
Bank pénzét költöd = hitel(credit) kártya
Bocs, a legfontosabb kimaradt:
Nem is olyan nagy költség, ha saját fényképes kártyát szeretnél. Én (kamaszgyerekkel rendelkező anyukaként) azt mondom,beszéld meg a szüleiddel (gondolom ők finanszíroznak téged), hogy pl. majd ennyivel kevesebbért töltsék fel a telefonodat, vagy ha új cipőt kell neked venni, akkor beéred egy olcsóbbal. Sztem évente ennél a pár ezer forintnál többet is meg tudsz takarítani, nem? Különösen, hogy csak a 2. évtől kell fizetned érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!