Én ezt nem értem, még nincs is bankkártyám, milyen számlaszámot írjak be ezen az oldalon, a legalsó mezőnél? Köszi,14/fiú
Mi az a betéti kártya? Vagyis milyen van még? :/
(Egyébként még nem akartam igényelni, mert előbb természetesen meg kell beszélnem a szüleimmel, csak érdekel a dolog)
Ez a betéti kártya igénylése (csak a linket nézem, nem nyitottam meg) Ez akkor van, ha már van számlád, de lekötsz belőle valamennyi pénzt és ez a fedezete a betéti kártyának.
14 évesen szerintem csak junior kártyát (vagy ennek megfelelőjét, az OTP-t nem ismerem) tudsz igényelni.
Figyelj!
Csak az tud BANKKÁRTYÁT igényelni, akinek már van BANKSZÁMLÁJA... (Illetve a bankszámla nyitásakor szoktak igényelni valamilyen bankkártyát is.)
Mivel te 14 éves vagy, ezért az OTP-nél csak OTP-JUNIOR bankszámlát nyithatsz, ehhez kellenek a szüleid is.
A OTP-JUNIOR bankszámlához adnak egy hozzá járó elektronikus bankkártyát, ezt nem kell majd külön igényeli, mert JÁR HOZZÁ ingyenesen...
==================
Én nem ajánlom az OTP-JUNIOR bankszámlát, a gyerekeimnek is ez van, alig várjuk, hogy "lejárjon" (már csak pár hónap) és megyünk át más bankhoz... :-P
Mert ingyenes ugyan a havi számlavezetés, de bármit akarnánk csinálni, baromi nagy költségeket sóz ránk az OTP!...
Még a bankon belüli átutalás is többszáz forintba kerül náluk... 8-[
SOKKAL JOBB a CIB Bank CIBEZZ-számlacsomagja (14-26 éveseknek), mert ez is ingyenes, de a tranzakciók is ingyenesek!!!
További előnye a CIB Banknak, hogy nem muszáj az egyik szülőt elcipelni a bankba, a szem.igazolványával és az előre aláíratott nyilatkozattal te magad is számlát nyithatsz!... :D
(Igényelj mindjárt számlanyitáskor Internetkártyát és NetBank-hozzáférést! Ezek díjmentes szolgáltatások.)
Ezt az internetes igénylést felejtsd el, semmi értelme, úgyis a számlanyitáshoz személyesen be kell menni a bankfiókba!
(Az internetes igénylőlap elküldésekor ők jelölnek ki egy bankot, hova menj be szerződést kötni. Amúgy meg te tudsz választani, bármelyik bankfiókba bemehetsz, amelyik neked közel van a lakóhelyedhez, vagy kényelmesen megközelíthető. Ja, és akkor mész számlát nyitni, ha te ráérsz, nem a bank küld egy időpontot!)
Értem.
És saját képet nem lehet rárakni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!