OTP-nél vett valaki fel mostanában hitelt?

Figyelt kérdés
holnap adom le a papirokat,ha nincs más hitelem és 100000 az igazolt nettó jövedelmem,1,3 éves munkaviszonnyal,23 évesen,kaphatok?
2009. okt. 6. 17:26
 1/3 anonim válasza:
mennyit?
2009. okt. 6. 19:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Kaphatsz, DE Én OTP-nél kizárólag "A" hitelt (folyoszámlahitelt) vennék fel, mert a többi hitelük egyáltalán nem kedvező, neked nem éri meg. Én a helyedben elmennék egy pénzügyi közvetítőhöz vagy pénzügyi tanácsadóhoz, mert nekünk is ők segítettek hitelt találni, amilyet mi az életben nem találtunk volna, mert nem jutott volna eszünkben megkérdeznisem. És mait találtak, az jobb, mint amit mi találtunk.

Folyószámlahitelt akkor kaphatsz, ha 3 hónap óta ugyanazona helyen dolgozol. Ha már több, mint 6 hónapja dolgozol ugyanott, akkor pedig 100000 Ft-ra max. 200000-300000 Ft folyoszámlahitelt kaphatsz.

2009. okt. 6. 23:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Bocs, elgépeltem: "mait" helyett "amit" Egyébként tudok ajánlani pénzügyi tanácsadót, ha írsz e-mailt, megadom, mert itt nem lehet reklámozni.
2009. okt. 6. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!