Salvatore kérdése:
Hogy mennek ezek a dolgok? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Online hitelt igényeltem és mikor megkaptam a kinyomtatni kívánt dokumentumot,ott láttam hogy a hitelfedezeti biztosítás ki van pipálva és a hitelkártya igénylés is,pedig tudtommal én nem választottam ilyen opciót.Vagy azt majd ha kinyomtatom akkor tollal jelöljem be hogy nem?FONTOS!!!2013. máj. 21. 16:10
1/3 anonim válasza:
nem csináltam még ilyent, de szerintem kapcsolt árú ... szóval akartad, vagy nem akartad így kaptad
2/3 anonim válasza:
Ha van hely a bejelölésre, hogy nem kéred, jelöld be, de lehet, hogy ez volt a feltétele, hogy hitelt kaphass.Újra olvasd el a folyósítási feltételeket, vagy esetleg telefonon érdeklődj, ha tudsz!
3/3 anonim válasza:
Én visszaírnék a címre, ahonnét kaptam, hogy ezeket nem kérem, küldjenek új szerződést. a biztosítás még lehet hogy feltétel,a hitelkártya biztos nem, de rásózzák boldog-boldogtalanra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!