Walk w1th mee kérdése:
Van paypal felhasználóm, és hozzáadtam az egyik bankkártyámat. Valamiféle kódot kellett lekérnem, és azt beirnom (képpel linkeltem hová) ahhoz hogy igazoljam a kártyámat:D De azt sehonnan se tudtam kivenni hogy pontosan honnan kell az akód?
2013. máj. 18. 12:30
1/8 anonim válasza:
Azt a kódot a banki elszámolásodban találod meg. Nyilván van netbankod. ott megkeresed azt a tranzakciót, amire a Paypal hivatkozik (1.95 dollár) Ha megnézed a részleteket, akkor a KÖZLEMÉNY rovatban lesz a keresett kód. Ha nincs netbankod, akkor a havi számlalevélen lesz rajta. Ha az sincs, akkor a bankodban tudják megmondani, a history alapján.
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor ezekszerint el kell másszak a bankhoz a városba :[ csodás.
2013. máj. 18. 12:43
3/8 anonim válasza:
Biztos nincs telebankod sem? Mert az ügyintéző meg tudná mondani a kódot. Nézd meg a szerződésedet, hátha van rajta telefonos banki hozzáféréshez jelszó.
4/8 A kérdező kommentje:
értem,otp-nél lehetséges hogy van ilyen?
2013. máj. 18. 12:49
5/8 anonim válasza:
Persze, hogy van.
Bocs, hogy megkérdezem: de ilyen lófütty idegennyelvtudással miért akarsz paypalt használni?
6/8 A kérdező kommentje:
tudok angolul.ne essék félreértés,csak azt a kód részt nem voltam biztos benne hogy honnan kell elérni,és gondoltam megkérdem az itteni okosabb embereket :)
2013. máj. 19. 15:35
7/8 anonim válasza:
Ja, marhára tudsz angolul, meg az iq-d is a a béka segge alatt lehet, ha január 10-e óta nem tudtad ezt megfejteni!
8/8 A kérdező kommentje:
akkoris tudok:D
régebbről szedtem elő ezt a problémát,és csak most tettem fel a kérést rá te f*s*fej
amúgy azóta már megvan a kód:)
2013. júl. 14. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!