Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen sűrűn utal ahz OTP?

Milyen sűrűn utal ahz OTP?

Figyelt kérdés
Úgy értem:reggel-délben este? Mármint amikor megérkezik a fizu a számlámra. Munkatársamnak a fizuja már rajta vana számláján(más banknál), de az enyémen még nincs:(
2009. okt. 2. 08:37
 1/5 anonim ***** válasza:

A bankon belüli utalások azonnal a számlán vannak. A bankon kívüliek reggel 8-kor, a giroval mennek át.

Tehát lehet, hogy a kollégédnak ugyanannál a banknál van számlája, mint a munkahelyeteknek, neki azonnal ott a számláján a pénz. Neked csak másnap reggel.

2009. okt. 2. 08:54
 2/5 A kérdező kommentje:

Képzeld fél 10kor érkezett meg a pénz:)

De köszönöm a választ:))

Megnyugodtam, azt hittem már h nem kapok:D

2009. okt. 2. 09:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Néha elszüttyög vele az OTP, de én általában már 8 előtt megkapom (BB->OTP a fizum). Volt olyan is, hogy csak délután ment rá. Volt olyan is, hogy a Netbank szerint már rajta volt, de SMS-t csak másnap kaptam...
2009. okt. 2. 09:55
 4/5 A kérdező kommentje:

Máskor nekem is 7kor amikor kelek, már rajta van...de most vmiért nem.

Nekem nincs sms szolgáltatásom, munkatársaimnak van,de mindig később kapták jóval az smst, mint a pénzt. Azért szeretem csak az OTP-t mert neten bármikor megnézhetem az egyenlegem.

2009. okt. 2. 09:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyik banknál megnézheted a naten az egyenleged. Az SMS szolgáltatás csak egy plusz segítség.
2009. okt. 2. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!