Ismertek olyan bankot, vagy pénzügyi szolgáltatót ahol adnak 200000 forint gyorskölcsönt? (24 órán belül) fedezet nélkül?
Figyelt kérdés
folyószámlára 180ezer érkezik
nem bejelentve még kapok 80 ezret. A folyószámla kiskorú nevén van, folyószámlahitel kilőve.
30 napon belül akár 300 ezret is vissza tudnék adni.
2013. máj. 16. 09:27
2/5 A kérdező kommentje:
Provident csak annak ad 200 ezret, aki már legalább a harmadik kölcsönét veszi fel. Sem ők, sem a cofidis nem tudnak 24 órán belül adni.
Családon belül van még egy folyószámla amire 170 ezer körüli munkabér érkezik, de nincs meg a 3 hónapos lezárt folyószámla múlt, munkáltatói van szeptemberi munkakezdéssel
2013. máj. 16. 10:21
3/5 anonim válasza:
Akkor passz.Viszont nem értem, mert a tesóm először (és utoljára)vett fel provit, és 250 ezret kapott elsőre.
4/5 A kérdező kommentje:
Lehet nekem a gyerekek miatt nem adnak, nem indokolták, ezt mástól hallottam
2013. máj. 16. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!