Mibe érdemes "befektetni"?
Van egy kis megtakarított pénzem. Fiatal vagyok, 1-2 évig egyelőre nem lesz rá szükségem biztosan. Jelenleg 2-3 hónapos futamidőkre kötöm le, mindig valami akciósra, de most pl. 3,5% a legjobb is, amit azért kicsit keveslek!
Az OTP-nél vagyok, minden olyan lehetőség érdekelne, amivel nem bukhatok!
A Gránit Bank egyelőre még 6 hónapos lekötésre 5,30%-ot ad feltételek nélkül.
Ha nem akarsz egy az egyben bankot váltani, akkor van ingyenes számlacsomagjuk, amihez, ha nem kérsz bankkártyát, akkor csak a tranzakcióknak van díja, mely az esetek többségében megegyezik a tranzakciós adóval.
A befektetni szót nem véletlenül raktam idézőjelbe. :) Igazából fogalmam sincs, hogy milyen lehetőségeim vannak és mibe hogyan kell belekezdeni.
Bankot váltani nem igen szeretnék, az OTP-nél is abszolút változók a %-ok, jó fél éve még 6%-ra kötöttem, most kéne újra kötnöm, most néztem hogy csak 3,5.
2% nekem nem ér meg egy bankváltást, avagy hogy máshova vigyem a pénzemet.
Valami tartós "lekötésre" gondoltam, amivel kicsit többet nyerhetek.
Állampapírról hallottam már ezt azt, utánanézek.
Vegyel aranyat.
Egyebkent javaslom a Haszon magazin olvasasat, en nagyon sokat megtudtam abbol, befektetesrol, penzcsinalasrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!