Más név az ajtón visszatartja a végrehajtót?
Próbálkozz shotgunnal inkább, az hatásosabb :)
00:35 meg egy nyomorék nolifer troll.
Az nekem se világos, hogy most ki tartozik. Ti a tulajdonosnak? Vagy a tulajdonos valaki másnak?
egyébként akárhogy van, szerintem a végrehajtót nem kell névtáblával visszatartani, elég, ha nem engeded be. Nincs joga bemenni és bármit csinálni, az magánlaksértés.
"egyébként akárhogy van, szerintem a végrehajtót nem kell névtáblával visszatartani, elég, ha nem engeded be. Nincs joga bemenni és bármit csinálni, az magánlaksértés."
Kérhet rendőri segítséget, és már mehet is be ajtóstól, akár otthon vagy, akár nem.
Az első válaszadónak üzenem ,hogy NEM én tartozok hanem a tulajdonos a banknak és nem az én hibámból ...ezen okból kifolyólag bocsásd meg nekem ha NEM vagyok hajlandó fizetni.Költözni fogunk,csak nem olyan egyszerű mert kutyáim vannak és sok helyre nem mehetnek.
A többieknek köszönöm a választ,én is ezekre a dolgokra jutottam.Rendőrt hív és bejön,az,hogy annak a költségét is ráverik a tulajra engem nem érdekel,csak az lenne a lényeg,hogy időt nyerjünk ,ha jön....de ez még csak félelem a részünkről.Csak jobb félni mint megijedni....lehet rendezi a tulaj ,mert hosszú távon jobban jár ha maradunk.Mindegy.Köszönöm mindenkinek a választ.
u.i.: A soutgonos( lehet rosszul írtam) megoldás kifejezetten szimpatikus volt :D
A legjobb megoldás az lenne ha a tulajdonos kijelentkezne onnan.
Ekkor valóban elég lenne bemutatni a bérleti szerződést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!