Volt már valakivel hogy vácon a dunakanyarnál probált levenni pénzt és az autómata nem adta ki a pénzt?
Leszámlázta? Ezt honnan tudod?
Ha hibás volt az ATM, és valószínűleg csak az SMS ment ki, és nem könyvelte le, akkor a következő banki nap nyitásakor visszakönyvelik a te számládra.
Ha a Netbankon keresztül azt látod, hogy lekönyvelték, akkor jelentsd nekik, mert nagy valószínűséggel megbuherálták az ATM-t. HA bejelented, akkor megtérítik a károdat.
(és az elsővel nem értek egyet, a bankkártya még mindig sokkal biztonságosabb, mint a készpénzezés, mert a kártyához kell a PIN kód is, és a legtöbb visszaélésből eredő kárt a bankok megtérítik, ha lejelenti időben az ember)
Volt már velem is ilyen, igaz nem ott, hanem teljesen máshol, közvetlen a bank melletti ATM-nél jártam így egyébként. Ott is vettem ki 30 ezer forintot és nem adott ki semmit de levette a pénzt a számláról, akkor bementem a bankba és mondták hogy pár nap múlva visszautalják, és már hívták is ki a karbantartókat hogy szereljék meg.
Ez is lehet buherálás oka és azért nem adja ki, vagy belül az ATM-ben elfáradt valami és azért dobott ki hibát, vagy a pénzkiadó résznél valami beakadhatott, elég ha rosszul tesznek bele pénzt és begyűri a gép majd beakad mint a szög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!