Frank hiteles vagyok miért van az, hogy a bankokban csak az ellenséget látom?
talán rossz bankba jársz?? Amikor felvetted a hitelt, akkor is kiszámolhattad, hogy jóval többet fogsz visszafizetni, mint amennyit felvettél, ebből élnek a bankok!!
Amelyik bankban bunkón viselkednek, azt én otthagytam, máshol csak segítőkészséget tapasztaltam.
Mert máséban a szálkát is, sajátodéban a gerendát...Gondolom amikor a forinthitelesek törlesztőjének a felét fizetted, akkor nagyon kedvelted őket.
A devizahitel nem más, mint valutával tőzsdézés. A tőzsdén lehet nagyot nyerni (a törlesztésed eleje) és nagyot bukni is. Te mindkettőt megkaptad, remélem megérte a nyaralás és a lapostévé a kőműves szakma mellé.
Ha a helyzet "átérzése" alatt azt érted, hogy automatikusan a pártodat fogjuk, akkor nézd meg a szó definícióját. Felfogjuk a helyzetedet, csak épp nem sajnálunk, mert saját magadat hoztad ilyen helyzetbe. Ja, hogy a szerződés hosszú volt, tele bonyolult szavakkal és nem volt kedved végigolvadni? Az más, akkor nem kell törleszteni!
#5 tökéletes példát írsz, bezabálsz egy étteremben utána pedig sírsz, hogy fizetni kell. Adós, fizess!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!