Bankkártya aláírás?

Figyelt kérdés

Azt hiszem a rossz helyen írtam alá a kártyámat, mert azt hittem a nyelvtannak megfelelően a figyelmeztető írás felé kell írni.

Úgy gondolom hogy a mágneskártya. Megkérdeztem sokmindenkit, még a bankomat is, hogy miért nem fog rá a toll, azt mondta, akkor irjam alá alkoholos filcel.

Így útolag már rájöttem, hogy ez az alkoholos filc nem is kéne, ha alá lenne írva. De olyan becsapós, hogy ilyen kezdőket mint én, teljesen bezavar.

Így használhatatlan boltban való fizetésre?

2013. máj. 1. 15:15
 1/10 A kérdező kommentje:

azt elfelejtettem írni, hogy van chip is a kártyámon.

Úgy olvastam manapság már azzal fizetünk itt belföldön, így lehet nem követtem el akkora hibát. Ez igaz? :(

2013. máj. 1. 15:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Van egy csík - papírszerű és vékonyan rézsút futnak rajta írások - arra kell ráírni. Írd oda, máshonnan meg óvatosan töröld le egy nedves ronggyal.
2013. máj. 1. 16:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem teljesen értem, amit írsz? A mágnescsíkon írtad alá?
2013. máj. 1. 17:46
 4/10 A kérdező kommentje:
igen, mert azt hittem az az aláírásrész, és az a baj, hogy a bank tanácsára alkoholos filccel.
2013. máj. 1. 17:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha nem karcolódott meg nagyon a mágnescsík, akkor jó eséllyel működni fog. Egyébként többnyire már a chip-et használják és nem a mágnescsíkot.
2013. máj. 1. 18:08
 6/10 A kérdező kommentje:
csak azok a felületi karcok vannak amik gyártás során keletkeztek
2013. máj. 1. 18:15
 7/10 A kérdező kommentje:

lejött, csak most nem tudom, hogy jó-e lesz majd, ki kéne probálni, csak szeirntem az összes ATM már chippes.

Ha a vásárlások 100%-a is az lenne, nem lenne bajom. Bár gondolom a tescokban is chipet olvasnak le, mert akkor jó, nagyrészt oda járok csak vásárolni.

2013. máj. 1. 19:30
 8/10 anonim ***** válasza:
A Tesco-ban is már chip-et olvasó terminálok vannak.
2013. máj. 1. 20:12
 9/10 anonim válasza:
Abba a savba kell irni ahol vegig az van hogy MasterCard es a vegen 3 szam van?
2017. márc. 21. 15:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. márc. 21. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!