Bankkártya aláírás?
Azt hiszem a rossz helyen írtam alá a kártyámat, mert azt hittem a nyelvtannak megfelelően a figyelmeztető írás felé kell írni.
Úgy gondolom hogy a mágneskártya. Megkérdeztem sokmindenkit, még a bankomat is, hogy miért nem fog rá a toll, azt mondta, akkor irjam alá alkoholos filcel.
Így útolag már rájöttem, hogy ez az alkoholos filc nem is kéne, ha alá lenne írva. De olyan becsapós, hogy ilyen kezdőket mint én, teljesen bezavar.
Így használhatatlan boltban való fizetésre?
azt elfelejtettem írni, hogy van chip is a kártyámon.
Úgy olvastam manapság már azzal fizetünk itt belföldön, így lehet nem követtem el akkora hibát. Ez igaz? :(
lejött, csak most nem tudom, hogy jó-e lesz majd, ki kéne probálni, csak szeirntem az összes ATM már chippes.
Ha a vásárlások 100%-a is az lenne, nem lenne bajom. Bár gondolom a tescokban is chipet olvasnak le, mert akkor jó, nagyrészt oda járok csak vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!