OTP személyi kölcsönöm van CHF-ben: pereljem-e a Bankot és ha igen, kivel?
Egy kérdést tettem fel amire annyi válaszod volt, hogy nem sok közöm van hozzá...ezek alapján ugyan miért adsz tanácsot olyan dologban amiben -a leírtak alapján- nem nagyon vagy jártas? Ráadásul úgy, hogy teljesen biztos vagy abban, hogy a dolog úgy van ahogy azt Te elgondolod ("ezt jól jegyezd meg" és társai)..
Törvénytelen ügyletről beszélünk, de szerinted ebbe nyugodjon bele és fizesse ha aláírta...amennyiben kifejted a feltett kérdésemre a választ akkor a következő kérdés lehet a tiéd...;)
A fent említett ügyvédi társulásról szeretnék érdemi információkat kapni olyanoktól, akik már kapcsolatban álltak vagy állnak velük.
Tisztában vagyok vele, hogy még nincs kialakult bírói gyakorlat az ilyen ügyek egységes kezelésére, és a döntés természetesen itt is az én felelősségem. Ezért konkrét, kézzelfogható adatokat várok róluk. Köszönöm!
"annyi válaszod volt, hogy nem sok közöm van hozzá"
pontosan.
"amiben -a leírtak alapján- nem nagyon vagy jártas?"
Ki mondott ilyet? Mert én biztosa nem. Az meg, hogy te így gondolod a saját véleményed. A valóság mégis engem látszik igazolni, nyertek kb. egy tucat pert MO-n bankok ellen, míg 3 éve másról sincs szó, csak arról, hogy a devizahitelesek keresik a kiskapukat, miként lehetne megúszni a fizetést. Mégse találják.
"Ráadásul úgy, hogy teljesen biztos vagy abban, hogy a dolog úgy van ahogy azt Te elgondolod"
Így is van, biztos vagyok benne. Ahogy te is biztos vagy benne, sőt, biztatod a szerencsétlen, hogy pereljen százezrekért, holott EGYETLEN EGY precedens értékű ítéletet sem tudsz felmutatni 2008 óta. Vagy tán tudsz? Mert ha nem akkor kicsit ingatag az érvelésed...
"Törvénytelen ügyletről beszélünk"
Szerinted. A bíróság meg majd dönt - illetve már döntött sok száz ügyben a bankok javára. Hogy miért, azt már leírtam. Vagy elfogadod vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!