Segítsééég! Gyors válasz kellene. Mikorra kell visszarakni a pénzt a számlámra?
"...De valami olyasmit mondtak, hogy lesz rajta 5ezer ft, ha nem lesz pénzem, akkor azt nyugodtan felvehetem, de jövőhónapba levonják ami arra lesz utalva..."
8-o Esküszöm, 10x elolvastam, de egy kukkot sem értek belőle...
Szívesen segítenék, de ÍGY ez nekem kínai!...
A zavaros szövegedből úgy tűnik, hogy ez egy hitelkeret lehet...
Én a helyedben SEMMIT nem vennék fel ebből a hitelből, mert pont azért kínálják, hogy elcsábulj, felvedd, elköltsd, aztán nem tudod majd visszafizetni...
Mindig kamatokat és különböző költségeket számolnak majd fel, ha nem teszed vissza a pénzt határidőig, akkor többezer Ft büntetődíjat számolnak fel!!!
Azt javaslom, hogy csak a SAJÁT pénzeddel gazdálkodj, ha kiküldenek vásárlói hitelkártyát, azt nyomban vágd szét ollóval, ha felajánlanak hitelkeretet a számládra, tiltsd le!
Mire észreveszed magad, nyakig el leszel adósodva... Előbb csak 5ezer Ft-ot költesz el előre a fizetésedből/jövedelmedből, következő hónapot már mínusszal (tartozással) kezded...
Ez a bankok Nagy Beugratós Játéka = "Hogyan lehet gyorsan tönkretenni az Ügyfeleket" címmel.
ANNYIBÓL gazdálkodj, amennyi saját pénzed van, még akkor is, ha ez nem könnyű, akkor nem kell majd aggódnod pár hónap múlva!
(első beíró voltam)
jó értem köszönöm.
de elvileg jövőhónapba jönne a számlámra pénz, szóval egyből vissza lenne rakva. meg nem csábulok el.. tudok gazdálkodni, csak a szüleim nem tudnak adni most nekem, mert nekik sincs, és csak egy 1500at vennék le, mert suliba be kell fizetnem vmit, ami kötelező sajnos. Még egyszer köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!