Most ezzel a csekkel mit csináljak?

Figyelt kérdés

ma kaptam egy levelet, amiben az áll h be kell fizetnem 2000 valahányszáz ft-ot a vodafonnak legalábbis a megbizo rovatban a voda zrt van feltuntetve, meg 12000ret a behajto cégnek ja meg 21000ret h viszakapcsolják a sim kártyám:)

na már most sim kártyám ki se volt kapcsolva, ma befizettem a teloszánlát is,fel is hivtam a vodát h na mi van,mondták h minden oké,egy tartozásom van de azt még ki se postázták mert nem rég volt számlazárás,szal okt 5ig az is ráér:) ja meg ez az összeg is érdekes mert kapásbol 5000 a havidjiam internettel szal nem is értem h kaphattam 2000 valahányszáz ft-rol csekket de ezt is már ugy h felszolitás h ha nem fizetem be nagy balhé lesz:)

2009. szept. 22. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt a levelet +csekket fogd és vidd be személyesen az egyik Vodafon irodába, nézzék meg ők, mi ez???

Lehet, hogy egy csaló a Vodafon nevében pénzeket szed be???... 8-o

Jó lenne, ha erről a Vodafonnak tudomása lenne!!!

2009. szept. 22. 15:00
 2/3 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam rá,de most belegondolsz akkor nem 2497 ft al szórakoznának:)

Másik h sikerult elérnem magát a céget,kiderült h ez még az h egy évvel felmondtam az egyik előfizetésem aztán annak a diját kell kifizetnem, az már más tészta h én akkor meg azota se kaptam tájékoztatást arról h ez fizetős mármint ha szerződést bontasz:S

Szal most ugy néz ki a dolg h mondta a nő h a 21ezer nem kell, amit tutira ki kell fizetnem az a jogos 2497 ft, a 12ezerbol meg faragni fognak,remélem jo sokat, mert ők is belátják h valaki bent a vodánál mulasztott...

persze a behajtás összegét majd kovetelhetem a vodán, csak tudjam bebizonyitani h nem én vagyok a hibás:S

Van egy olyan érzésem h én meg 10000 ft-ért meg nem fogok pereskedni:S

ez tipikusan az az eset mikor leszop*hatom magam:S

2009. szept. 22. 15:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Na végül a 12ből is 5000 lett:P
2009. szept. 23. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!