Ezekkel a feltételekkel kaphatok hitelt?
Figyelt kérdés
Lakást szeretnék vásárolni. Júliusban lesz 2 éve, hogy dolgozom, még fiatal vagyok (22). Egy nagyobb cégnél dolgozom, viszont eddig ennél a nagy cégnél külsősként voltam és csak március 1-től van munkaviszonyom a nagy céggel. 130-140 ezret keresek. A párom 85 ezret. 5 millió forintot szeretnénk felvenni, mert a lakás 4,3 millió. Önerő 200 ezer Ft jelenleg. Mennyi az esélye, hogy így kapok olyan hitelt,ahol a havi törlesztő olyan 80ezer körül van?2013. ápr. 5. 11:22
21/23 anonim válasza:
# 19/
Látom,a világon semmit nem értettlé meg abból, amit leírtam. De semmi baj, majd ha egy kicsit öregszel és benő a fejed lágya talán még ez változhat.
És hidd el, nem vagyok rád "irigy", egy igen jól képzett szakember vagyok állandó munkalehetőséggel és jó bérezéssel, nem függök egy vállalattól sem.
22/23 A kérdező kommentje:
Kedves cseresznyefa!
Érdekel minden, amit leírtál. Igazából nem ragaszkodom ehhez a lakáshoz, úgy gondoltam, hogy csak egy pár évig laknánk benne, mert mikor majd gyerekre kerül a sor, addigra családi házat szeretnénk. Mivel a lakás drága, és mire kifizetnénk a hitelt már családi házban laknánk szívesebben, ezért inkább lemondok erről a jó lakásról és marad az albérlet, aztán majd 5-8 év múlva belevágunk, de akkor már családi háznál.
2013. ápr. 7. 11:30
23/23 anonim válasza:
Kérek egy mail címet (privátban), ahová tudok Neked küldeni pl táblázatokat, meg részletes tájékoztatót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!