Megtakarítási számlához tipp?
tudtok ajánlani olyan weboldalt, ahol összehasonlításképp lehet utolérni a pénzügyi szolgáltatók által kínált megtakarítási számla konstrukciókat?
szeretnék havonta X összeget félrerakni és szeretném a legjobb ajánlatot kihasználni, viszont amit találtam neten, az már régebbi adatokkal volt tele.. ezért fordultam hozzátok, hátha tudtok valamit ajánlani személyes tapasztalatból :)
ne csak azt nézd, hogy az egyes számlák kondíciói mik, hanem, hogy milyen termékek érhetőek el rajta. Lehet ez még fontosabb, mint a költség. Persze ha jól összehasonlítható terméket (pl. részvényt, vagy állampapírt) akarsz venni akkor már nem mindegy, mert ua terméknél nyilván a költség dönt. Viszont van ahol lehet venni jelzáloglevele és van ahol meg mást.
Attól függ te pontosan mit akarsz.
De például a mostani legjobbnak, a CIB Malacperselynek a kamata csökkenni fog.
Ugye a bankoknak mindig 2 hónappal előre kötelezően ki kell adni a változtatásaikat és a hirdetményben megtalálható, hogy májustól már csak 4,5% lesz a kamata.
Én inkább állampapírt ajánlanék. Ott is lehet minden hónapban venni gond nélkül fix összeget.
az elsődleges igény az, hogy havi rendszerességgel szeretnék félre tenni lekötés nélkül.. tudom, hogy így nem számíthatok nagy kamatra, de ami van, azok közül a legjövedelmezőbbet szeretném kiválasztani
köszi a linket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!