Ti melyik megtakarítási számlát ajánljátok?
Megtakarítási számlát nyitnék 2-2,5 évre, az érdekelne, hogy Ti mit ajánlanátok, kinek mivel van tapasztalata? A következő 9 hónapban-1 évben 50ezer ft körül tudnék befizetni havonta fixen, majd az azt követő kb. 1-1,5 évben 35ezer forintot minden hónapban. A megtakarítási szakasz végén házfelújításra és esküvőre menne el a pénz, kockázatot nem szeretnék vállalni. A takarékszámla mellett állampapírokon gondolkodtam még, 1, illetve fél éves futamidőkön, főként Kincstári Takarékjegyen.
(Jelenleg OTP-s folyószámlám van, de egy jó ajánlatért hajlandó lennék bankot váltani.)
Köszönöm előre is annak, aki időt szán a kérdésem megválaszolására!
Takarèkszövetkezetet ajánlok, ahol ingyenesen vezetnek napi kamatozàsù takarèkszàmlàt. Bàrmikor befizethetsz, utalhatsz rà ès bàrmikor vehetsz fel belôle ingyen, kamatvesztesèg nèlkül.
Aztàn ha màr van pàr százezer forintod körülnèzel, hogy a hàtralèvô idôre hol adjàk rà a legjobb kamatot.
Az OTP-t meg cserèld le, mert kevès dràgàbb pènzintèzet van nàla!
CSak bólogatni tudok az előttem szólóhoz. Én is takarékszövetkezetnél vagyok mert itt nem kötik a kamatot semmilyen feltételhez (jóváírás nagysága, bankkártya, csoportos beszedési megbízás, stb). Azért a másfél százalékért pedig igen sok olyan feltétel van,amiket nem tudok (de inkább nem akarok) teljesíteni.
A férjem sokáig otp-s volt,és csak egy példa: a szlavezetési díj a tksz-nél nekem 200ft,mig a páromnak az otp-nél 600ft volt...durva különbségek vannak,jól nézz szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!