Melyik banknak van még a Reiff. -hez hasonló megtakarítási programja?
Köszönöm a válaszokat!
2. valami megtakarítási számla féle... csak mivel bármikor felvehetem, így nem kamatozik annyit.
Én nagyon szerettem, mert akkár 0 ft-al is kezdhettél, aztán annyit utaltál, amennyit akartál-tudtál. 5-10 000-ret, vagy épp semmit. Ráadásul beállíthattad, hogy kártyás vásárlásokkor mennyit utaljanak a megtakarítási számládra még....100 ft, 400 ft stb. Így ha abban a hónapban nem tudtam utalni, akkor ment rá egy kis pénz.
És mikor pl. tönkrement a mosógép fizetésből nem tudtunk volna újat venni, hitelt nem akartunk, bementünk, kivettünk róla az árát és kész.
Szerintem ez nagyon jó ötlet. Emiatt választottam a Raif. bankot. Csak most bezárt az itteni fiókjuk, és a megtakarítási számlához meg sajnos csak személyesen lehet hozzáférni. Utazgatással meg már nem éri meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!