Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik banknak van még a...

Melyik banknak van még a Reiff. -hez hasonló megtakarítási programja?

Figyelt kérdés
Nem kell nyitóösszeg, havonta vizetek amennyit akarok, és bármikor felvehetem?
2012. júl. 26. 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:
A Reiffaisen-ét nem ismerem, de a leírásod alapján talán hasonló a Cib Malacpersely.
2012. júl. 26. 12:17
 2/4 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
Ez az elmondás alapján nem megtakarítási program, hanem egy sima bankszámla, csak másképpen nevezték el.
2012. júl. 26. 19:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

2. valami megtakarítási számla féle... csak mivel bármikor felvehetem, így nem kamatozik annyit.

Én nagyon szerettem, mert akkár 0 ft-al is kezdhettél, aztán annyit utaltál, amennyit akartál-tudtál. 5-10 000-ret, vagy épp semmit. Ráadásul beállíthattad, hogy kártyás vásárlásokkor mennyit utaljanak a megtakarítási számládra még....100 ft, 400 ft stb. Így ha abban a hónapban nem tudtam utalni, akkor ment rá egy kis pénz.

És mikor pl. tönkrement a mosógép fizetésből nem tudtunk volna újat venni, hitelt nem akartunk, bementünk, kivettünk róla az árát és kész.

Szerintem ez nagyon jó ötlet. Emiatt választottam a Raif. bankot. Csak most bezárt az itteni fiókjuk, és a megtakarítási számlához meg sajnos csak személyesen lehet hozzáférni. Utazgatással meg már nem éri meg...

2012. júl. 27. 03:35
 4/4 Sovcsik Krisztián ***** válasza:
Ha Vésztartalékra kell, akkor AXA számla, a pénzt nem kell lekötni és mégis kamatozik. 500e Ft alatt 4% körül , 500e Ft felett 6% körül. A fenntartása ingyenes.
2012. júl. 27. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!