Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mással is kibabrál így a...

Mással is kibabrál így a Raiffeisen?

Figyelt kérdés

Direkt netre nem tudok belépni. 1,5 év alatt már a 3ik alkalom hogy ezt eljátszák velem. Hibás jelszót ír a direktnet. DE NEM HIBÁS!!!

bizonyos időközönként meg kell változtatni a kódot. elsőre amire emlékeztem mégsem az volt. Másodszor emlékeztem tisztán a kódra, de nem engedett be. folyton ezért kell beutaznom, mert Direkt pin kódot meg nem adnak, és telefonon csak azzal lehet.

Októberben voltam kérni újat, azóta kellett változtatni. Felírtam 2 helyre is a kódot, mult héten még beléptem vele, most viszont megint nem enged. senki más nem használja. Mással is csinálják ezt? komolyan mondom, így is gondolkodtam abban, hogy átmegyek másik bankhoz, de ezek után tényleg.

2013. márc. 25. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is bosszantott. Át is mentem máshoz.. (igaz, az is közre játszott, hogy máshol jobbak voltak a kamatok és kisebb a számlavezetés).
2013. márc. 25. 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Kb. ugyan ez a színvonal.

2013. márc. 25. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:
6 éve használom, havonta többször is, soha nem történt velem ilyen eset, hogy a jelszavam nem az lett volna, amit feljegyeztem.
2013. márc. 25. 21:06
 4/6 A kérdező kommentje:

köszönöm, érdekes cikk ez a cib bankos.

talán pénteken vagy szombaton voltam belépve, ugyan ezzel a kóddal. Elsőre is ezt irtam, nem értem miért csinálja. Nem gépeltem el, már mindenhogy próbáltam. ingyenesen adnak új kódot, úgyhogy még hasznuk sincs rajta... de az ember már saját magát nézi hülyének!

2013. márc. 25. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Ugyanez történt most velem, biztos az volt a jelszavam, nem vagyok hülye és még fel is írtam biztos helyre, kb. 1,5 hete be is léptem vele.

Erre most nem működik, telefonos bankhoz nincs belépésem így be kellene menni a fiókba, de a bank 4-ig van nyitva én viszont 4-kor végzek, nem tudok elmenni. Hétfőn meg Húsvét, amikor 5-ig lennének.

Lehet az van benne, hogy bizonyos időközönként meg kell változtatni a jelszót és mivel már 1,5 hete nem léptem be, pont most kellett volna, és mivel nem változtattam a régivel már nem enged be, mert "lejárt"?

Ráadásul netről szoktam átutalni, hogy az aktív számlámhoz meglegyen a havi 50e költés, most az se fog menni. Vagy fizetek 1000 Forint számlavezetést, vagy kp-ban felveszem, bár a Húsvét miatt lehet el se könyvelik majd. Karácsonykor is ez történt, 23-án már megvolt az 50 költés, erre az értéknap januári volt, a két ünnep között nem volt elszámolás.

Ezek után én is bankváltáson gondolkodom, 1 éve vagyok csak itt, előtte Erstés voltam, de ott 10 évig nem volt semmi gond. Itt meg a marhaságok miatt többet fizetek "ingyenes" számlánál, mint amennyit ott.

2013. márc. 28. 17:07
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, akkor tényleg a banknál van a gond, főleg hogy neked is most van meg nekem is.

Kell kódot változtatni, de azt felkínálja, ilyet nem csinálhatnának. Nem volt gondom vele, de nekem is elegem van már ebből, április 8nál hamarabb én sem tudok bemenni. nagy köcsögség ez tőlük.

2013. márc. 30. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!