Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Személyi kölcsönt szeretnék...

Személyi kölcsönt szeretnék felvenni, de a fizetésem nem folyószámlára érkezik, van megoldás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 500.000 Ft-ra lenne szükségem SOS, személyi kölcsönre gondoltam. A fizetésem nagyságával nincsen baj, van előfizetéses telefonom, stb. Egyetlen hiányosság van, amit minden bank kér, hogy a fizetés bankszámlára érkezzen. Nekem pedig nem oda érkezik, sőt saját bankszámlám sincs. Tudtok valamit javasolni? Ne azt, hogy nyissak egy számlát és oda utaltassam, mert ha megnyitom, akkor is kell 2-3 hónapos számlamúlt, nekem pedig most lenne szükségem pénzre pár napon, héten belül. Köszönöm a segítségeteket előre is!
2009. szept. 18. 07:31
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Pedig más megoldás nincs.
2009. szept. 18. 07:59
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Bankszámla nélkül márpedig úgysem kapsz hitelt, tehát mindenképp kell nyitnod egyet. Próbáld ki, hogy valamelyik bank nem fogadja-e el a munkáltatói igazolást és egy igazolást, hogy mostantól utaltatod a fizetésed.

(Úgyis az a normális, nem is tudtam, hogy van még munkahely, aki készpénzben fizet. Az nekik is többe kerül)

2009. szept. 18. 08:23
 3/7 anonim ***** válasza:
A számlanyitás a neked folyósított összeghez kell,ha nem oda kapod a fizut akkor egy munkáltatói igazolást kér a bank,legalábbis nekem így volt,igaz pár évvel ezelőtt.Egyébként meg a kisvállalkozónál dolgozók nem számlára kapják a fizetést még ma is.
2009. szept. 18. 09:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a jövedelmed legális és tényleg annyi, amennyit igazolni akarsz, akkor egy APEH jövedelemigazolással is meg lehet spékelni a vállakozó munkáltatói igazolását. Így már tuti, hogy el fogja fogadni a bank.
2009. szept. 18. 10:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Hirdesd meg magad a neten,sokan tudnak segiteni ez ügyben,persze feketén,nagyrészt,de nem lehetetlen!

Ja és nem uzsorás!

2009. szept. 18. 13:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ, a segítséget!
2009. szept. 19. 10:15
 7/7 anonim ***** válasza:
így van....vagy folyószámla kell, vagy apeh igazolás
2009. okt. 6. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!