Kifogásolja az OTP bankszámlaszámom formátumánt! Mi lehet a probléma?
Az én adott esetemben pizzát rendelnék, ahonnan egyenesen átirányít az OTP oldalára, ahol tudnék utalni. kitöltöm az adatokat helyesen (szerződéssel a kezemben), mégis azt írja ki, hogy hibás a bankszámlaszám formátuma.
nekem egy 2×8-as számom van, ami 117-tel kezdődik.
mással is előfordult már hasonló?
(mellék infó: nem régiben igényeltem újra a kártyát, mert az előző eltört, de ettől függetlenül nem hiszem, hogy változtatnának bármi adatot)
igen próbáltam ezt is, ekkor teljesen kihozom a sodrából, kidob és kiírja ezt:
Pillanatnyilag a banki rendszer nem elérhető. Kérjük, tranzakcióját ismételje meg később.
ha átirányít egy oldalra, akkor ott általában a bankkártya számát kell megadni, nem a számlaszámot
elképzelhető, hogy az új még nincs legyártva, a régit meg már kivonták a forgalomból, ahogy az újat igényelted, így most kártyaszám nélkül maradtál
Ha átirányít az OTP oldalára, ott nem a bankszámlaszámot, hanem a bankKÁRTYAszámot kell beírni, plusz a lejárati időt, CVC kód stb.
Ha nincs letiltva a régi, attól még használhatóak a rajta lévő adatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!